Megszületett Istenes Bence és Csobot Adél második kisfia
2018-08-13  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Földöntúli boldogság: megszületett Csobot Adél (24) és Istenes Bence (31) második gyermeke!Az újabb kisfiú péntek este jött világra egy fővárosi kórházban, és az Ádin nevet kapta. A baba és a kismama is jól van, olyannyira, hogy vasárnap már haza is tértek a klinikáról – az énekesnőn szinte meg sem látszott, hogy nemrégiben egy gyermeknek adott életet.„Ádin in board. Nagyon vártunk már, kisfiam!!! Hála istennek, egészséges a kis kukac, és édes, mint az apja” – jelezte Bence a múlt hét végén az örömhírt az internetes közösségi oldalán, ezt a felületet használta Adél is, hogy jelezze, immáron négytagúra bővült a kis családjuk.A televíziós műsorvezető és párja rajongóikkal még tavasszal közölték, hogy bővül a família, nem akarták, hogy túl nagy legyen a korkülönbség a testvérek között. Az sem volt titok, hogy bár Istenest a munkája jelenleg Németországhoz köti, hiszen az ottani X-Faktor egyik műsorvezetője lesz, úgy, ahogy az első gyermekük, Nátán, a második fiuk is Budapesten születik majd. A boldog apuka a Blikknek elárulta, ő is ott volt a legfontosabb percekben.

– Természetesen apás szülés volt, ahogy az első alkalommal, úgy most is ott lehettem Adél mellett ezekben a csodálatos pillanatokban. Szerencsére minden simán és gyorsan ment, mégis együtt sírtunk, amikor végre a kezünkben tarthattuk a második kisfiunkat. Külön öröm, hogy Nátán is óriási szeretettel fogadta a kistesót – mesélte Istenes Bence, aki Fluor Tomival koccintott a kis Ádint köszöntő tejfakasztó bulin szombat éjjel.S hogy lesz-e folytatás? Korábban a Blikknek a szerelmesek úgy nyilatkoztak, elképzelhető, hogy harmadik baba is érkezik.

– Nem titok, hogy a szülők nagy része, aki már megtapasztalta, milyen egy kisfiúval élni, vágyik arra, hogy átélje, milyen egy kislányt is felnevelni – mondta a kis Ádint akkor még a pocakjában hordó Csobot Adél. – Meglátjuk, hogyan alakul az élet!Csobot Adél korábban azzal viccelt, Tarzannak vagy Szulejmánnak keresztelik a picit, ám ez mégsem így történt. Az viszont tagadhatatlan, az elsőszülött Nátán után a múlt hét végén született kisfiú is szokatlan nevet kapott a szüleitől. A kisfiú az Ádin keresztnévre hallgat, amely héber eredetű bibliai név, jelentése finom és kedves. Hazánkban roppant ritka, sem 2000-ben, sem 2010-ben nem került be a száz leggyakrabban választott férfinév közé.

Forrás: Blikk