Megszólalt Meggyes Dávid a megcsalásról
2022-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meggyes Dávid mérges és csalódott a szakítást övező indulatok miatt.

Horváth Gréta január 7-én jelentette be a közösségi oldalán, hogy férje, Meggyes Dávid úgy döntött, két év házasság után elhagyja és kilép az életéből. Bár a sokakat meglepő hír óta csak néhány nap telt el, az ügyben azóta rengeteg fordulat történt.

Dávidnak a Dancing with the Stars táncoslányának, Stana Alexandrának a személyében máris új kedvese van, aki ugyan nem erősítette meg, de nem is cáfolta a kettőjükről szóló híresztelést.

Ezt követően Horváth Gréta megszólalt a Blikk-nek, nyilatkozatában elárulva, hogy a napokban több nő is jelentkezett nála, akik elmesélték, hogy a férje korábban náluk is bepróbálkozott.

A fiatal édesanya megtört nyilatkozatát követően Dávid a közösségi oldalán kérte az embereket, hogy az ügyben ne volt kedvesét, hanem őt zaklassák, elvégre ő volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak.

A kommentelők indulatai azonban továbbra sem csitultak, Dávid pedig most a Borsnak adott nyilatkozatában adott hangot a csalódottságának.

„Mérges vagyok és csalódott. Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között. Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, és – sok férfitársammal ellentétben – nem szépítettem a helyzetet. Voltak a kapcsolatunkban boldog és persze, nehéz időszakok is, de Grétát tisztelem annyira, hogy odaálltam elé és elmondtam neki, amikor ki akartam lépni ebből. Sajnálom, hogy ez történt. Arra azonban szeretnék reagálni, amivé kezd alakulni ez a történet: nem én vagyok a patás ördög, méltatlan a párkapcsolatunkhoz ez az egész. Nem akartam és nem is akarok bántani senkit. Bízom benne, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával meg tudjuk oldani a helyzetet. Mindkettőnk érdeke ezt kívánja” – mondta a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi.

Forrás: Blikk.hu