Meghan Markle kitálalt a magánéletükről
2022-12-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az elmúlt napokban debütált Harry herceg és Meghan hercegné dokumentumsorozata a Netflixen. Az összesen hat részből álló sorozatból egyelőre csak az első három rész jelent meg.

Az első epizódokban olyan eddig sosem látott képsorok is feltűnnek, mint például a smink nélküli Meghan, amint törölközővel a fején sírva mesél aggodalmairól, valamint a kis Archie is feltűnik benne. Ezenfelül kiderül az is, hol és milyen volt a szerelmesek első randevúja, amelyről Harry elkésett.

A sorozatban ejtenek pár szót Diana hercegné leghíresebb interjújáról is, amelyben Károly herceggel való válásáról mesélt. Harry elmondása szerint minden, amit édesanyja mondott az 1995-ös beszélgetés alatt, igaz volt.

"Édesanyámat folyton zaklatták, míg apámmal volt, majd miután elváltak, ez csak egy újabb szintre emelkedett" - fogalmazott Harry.

Richard Fiztwilliams királyi kommentátor szerint lehet, hogy a dokumentumfilm miatt III. Károly király nem hívja meg Harryt és Meghant a koronázására. A szakértő elmondása szerint az is lehetséges, hogy Harry és Meghan további támadásai azt eredményezhetik, hogy a királyi család minden kapcsolatot megszakít velük.

"A kérdés az, hogy mit tehetnek a királyi családtagok ez ellen? Harry mindig herceg marad. Az egyetlen dolog, amit tehetnek, hogy nem hívják meg őket a koronázásra, és megszakítanak minden kapcsolatot velük. Lényegében ez minden, amit tehetnek" - mondta.