Meghan ezért fogja titokban tartani gyermeke születését
2019-04-14  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata már alapjában véve sem egy hagyományos szerelmi történet a királyi udvarban, hiszen a kezdetek óta rengeteg szabályt szegtek meg.A királyi család tagjainak általában be kell tartaniuk az előírásokat, melyek az életük minden területére vonatkoznak. Ebbe beletartozik az esküvő és bizony, a gyermekük születése is.

Katalin hercegné esetében már láthattuk, hogy szülése után pár órával meg is jelent a kórház ajtajában és karjában az újszülöttel boldogan integetett, olyan kisimult arccal, mintha épp egy kényeztető masszázsról lépett volna ki, nem pedig a szülőszobából.Úgy tűnik Meghan nem kér ebből és inkább kihagyná ezt a felesleges kört. Mondjuk mi egyáltalán nem is csodálkozunk, nekünk se lenne kedvünk két órával a szülés után egy jó adag sminkkel az arcunkon, tökéletes frizurával jópofizni. A sussexi hercegné többször is hangoztatta már, hogy szeretné, ha csak a szűk család tudna a gyermek születéséről. A királyi család pedig úgy tűnik tiszteletben tartotta kérését, hiszen most egy közleményt is nyilvánosságra hoztak, miszerint nem fogják bejelenteni a baba érkezését.

A családdal ünneplik majd meg a kis trónörökös születését és csak napokkal később hozzák majd nyilvánosságra a dolgot.Forrás: Glamouronline