Meggyes Dávid összetört
2023-12-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meggyes Dávid fájó szívvel hagyta ott a Párharcot, hiszen óriási élményekben volt részük Stana Alexandrával.

Mindenkit ledöbbentett a hír, amikor kiderült, hogy a látszat néha valóban csal és Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata válságba került az utóbbi hónapokban. Olyannyira, hogy úgy tudni a táncosnő már el is költözött a párjától egy időre, amíg kitalálják, hogyan tovább, ugyanis a szakítást még nem mondták ki. Azt nem tudni, hogy jó úton haladnak-e a békülés felé, és újra visszatalálnak-e majd egymáshoz, de információink alapján már a Párharcot is kétkedve vállalták el, mert nem tudták, a sok stressz, hogy fog hatni a kapcsolatukra.

A műsorban remekül összedolgoztak, illetve végig támogatták egymást, így a második helyre sikerült felküzdeniük magukat Salander Dorina és Provoda Jodes mögött. A versenyszellem csak úgy buzgott bennük, de mivel egyikük sem szeret veszíteni, az elején nehezen fogadták el, hogy a szoros párbajban végül nem úgy teljesítettek, ahogy azt elvárták maguktól.

Sajnálom, hogy vége

– konyult le Dávid szája az utolsó adásban, amikor rájött, hogy a felejthetetlen kaland végső szakaszához értek, így vissza kell térniük a hétköznapjaikba és az esetleges párkapcsolati problémáikhoz.

Hiába titkolták azt, hogy nincs minden rendben velük, a műsorban is akadtak sokat sejtető elszólásaik:

Megpróbálok nyugalmat érezni, de egyelőre még nincs meg

– mondta az üzletember a játékok során.