MC Hawernek hiányzik a szerelem az életéből
2022-07-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

MC Hawer már nem látja olyan derűsen a jövőt, mint korábban, hiszen eddig volt kivel elképzelnie. Őszintén beszélt arról, hogyan érzi magát a sok csalódás után, illetve mihez kezd majd a későbbiekben. Megemlítette azt is, hogy keresi-e még a szerelmet a menyasszonyával való szétválásuk után.MC Hawer májusban jelentette be a szomorú hírt, miszerint már nem alkotnak egy párt a menyasszonyával. Mindent elsöprő szerelemnek indult, de kudarc és csúnya szakítás lett a vége. A barátai attól féltették, hogy az alkoholhoz nyúl majd bánatában, mivel hosszútávra tervezett egykori kedvesével. A mulatós sztár nemrég a nyaralásáról jelentkezett be, elárulva, hogy hiányzik a szerelem az életéből. Most viszont teljesen másképp látja a dolgokat. Kijelentette: inkább egyedül lenne a sok szívfájdalom után.

"Az elmúlt hónapjaim párkapcsolati válságról és szakítás utáni depresszív hangulatról szóltak. Kínos ez a helyzet, amikor színpadra kell állni és bulit csinálni. Ez a hivatásom. Csak a színfalak mögött élhetem meg a fájdalmakat... Megtaposták a lelkemet, összetörték a szívemet. De ebből is felálltam, megyek tovább..."– vallott az érzéseiről.

„Ezt csak azért írtam le, mert sokan azt gondolják, minden mocskolódás lepattan rólam. Pedig nem. Érzékeny vagyok. Talán ezért is véreznek el a párkapcsolataim... A nőknek férfi kell, nem pedig ilyen. Azt gondolom, most egy jó ideig egyedül fogom járni az utam. Igyekszem megtalálni a boldogságot másban. Nem adom fel. Nem olyan fából faragtak..."– adott helyzetjelentést állapotáról a követőinek.

Forrás: Blikk