Marics Peti egy színésznő mellett vigasztalódik
2023-05-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Úgy tűnik, Marics Peti nem tudja tovább titkolni új kapcsolatát: egy kollégája és egy közeli ismerőse is arról beszélt, hogy a zenészre újra rátalált a szerelem.

Egyes információk szerint a VALMAR klipjének forgatása során egy csinos, barna lány csavarta el Marics Peti fejét. Most pedig minden jel arra mutat, hogy a Tóth Andival való viharos szakítása után az énekes egy újabb fiatal tehetség oldalán találta meg a boldogságot: ő nem más, mint Kovács Gyopár színésznő, aki menyasszonyként tűnik fel VALMAR duó legújabb klipjében.

Többeknek az is szemet szúrt, hogy a fiatalok a közösségi médiában követik egymást, illetve gyakran kedvelik is egymás posztjait. A híresztelések felröppenése óta az interneten sokan támadják Kovács Gyopárt, aki egyébként kísértetiesen hasonlít az énekes exbarátnőjére, Tóth Andira.

Sok időt töltenek együtt

Egy közeli ismerős elmondása szerint pedig Peti és Gyopár sok időt töltenek együtt: közösen jelentek meg egy barát szülinapján, ráadásul az énekes a színésznő egyik színházi előadását is elment megnézni.

Egy közös ismerősünk szülinapjára elhozta Petit is. Nagyon jól érezték magukat együtt, nekem úgy tűnt, nagyon szerelmesek...

– mondta a neve elhallgatását kérő ismerős.

Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg kapcsolatukat, a színésznő egyik kollégája – aki a neve elhallgatását kérte – elmondta, hogy a színházi világ egy része már hetek óta a fiatal párról és a kapcsolatukról pletykál.

Nagy téma volt bent hátul, amikor Peti eljött megnézni a színdarabot...

– fogalmazott Kovács Gyopár egyik kollégája. Színházi látogatását egyébként maga Marics Peti is megerősítette, ugyanis az IstenEst című műsorban ejtett szót arról, hogy megnézte az Aranylakodalom című darabot.