Mardoll egy X-Faktorban feltűnt férfival jött össze
2022-10-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mardoll és Hadas Alfréd a nyár közepén vetettek véget a kapcsolatuknak. Bár a zenében nagyon hamar megtalálták a közös hangot, az életben már több nehézséggel kellett megküzdeniük. Yvonne Dederick lánya elmondta, nagyobb támogatásra vágyott, mert úgy érezte, az 5 évvel fiatalabb rapper nem mindig örül úgy a sikereinek.

Pár napja viszont a rapperlány azzal robbantotta fel az internetet, hogy bevallotta, a férfiak mellett a nőkhöz is vonzódik.

"Tapasztalataim szerint a szexualitás egy spektrumban van. Én személy szerint nem ragasztok címkéket magamra. Férfi és női partnerekkel is voltam, mert azt szereted, akit szeretsz. Az érdekel, aki vagy, és nem a nemi szervek"– vallotta be őszintén nemrégiben Mardoll.

Catherine Dederick most az RTL Reggeli vendége volt, ahol bevallotta, a Hadas Alfréddal való szakítása után újra rátalált a szerelem, egy férfi személyében, akiről titokzatosan csak annyit árult el:

„Nem annyira akarok sokat mondani róla, de ő egy férfi és az X- Faktor alatt találkoztunk. Nem volt az élő show-ba, azelőtt kiesett a székes feladatnál” - mesélte Catherine Dederick, majd hozzátette:

"Ő a fiúk csapatában volt, de még elég friss a dolog, úgyhogy egyelőre nem akarom elárulni, ki ő"- mondta Mardoll, aki azt viszont elárulta, hogy szerelme jelenleg külföldön dolgozik.

A párkapcsolatról a rapperlány elmondta, hogy most nagyon boldog, mert végre nem kell valakinek az anyukájának lennie (amivel nyilvánvalóan kicsit odaszúrt exének, Hadas Alfrédnak is).

„Nagyon hasonlítunk stílusban is, zenében is, boldogok vagyunk” - mondta Mardoll, aki mesélt a coming outjáról is. Ezzel kapcsolatban elmondta, ő nem tartozik a LMBQ-közösséghez, Insta-sztorijában csak annyit mondott, hogy randizgatott lányokkal is, de jóval több férfival volt kapcsolata.