Családra vágyik Muri Enikő
2022-10-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Muri Enikő és Tóth Szabolcs voltak a vendégei a Palikék Világa by Manna Három igazság című adásának. A szerelmesek a kapcsolatukról, a terveikről meséltek. Kiderült, hogy Enikő hisz a házasságban, ám Szabolcs nem, továbbá a gyermekvállalás terén sem értenek teljesen egyet.

Korábban már volt menyasszony Muri Enikő. A Palikék Világa by Manna adásában elmesélte, hogy akkoriban nagy esküvőről álmodozott, most viszont egy szerény szertartásra vágyik, de mindenképp szeretne férjhez menni.

– Nyíregyházi lány vagyok, és mindig azt láttam, hogy szerelem van, esküvő van, gyerek van, boldogság van. El sem tudom képzelni az életemet úgy, hogy legalább egyszer ne mennék férjhez – kezdte Enikő, aki párjával is beszél erről a témáról. – Általában én hozom fel, ő egy kicsit vonakodósabb. Mondjuk ki minden szépítés nélkül: ezen már túl van, ahogy túl van a gyermekáldáson is. Neki ez újdonságot nem okoz, ellenben nagyon sokszor elmondja, hogy "azt szeretném, hogy boldog legyél mellettem, és ha erre vágysz, igyekszem ezt neked megadni", de ő egy ilyen férfi, akinek a házasság nem annyira fontos. Nem annyira romantikus, nem annyira bújós, nem annyira becézgetős, máshogy fejezi ki a szeretetét, nem azzal, hogy megkéri a kezem. Ezt elfogadtam, nincs ezzel a világon semmi bajom… Na jó, néha van, de le tudom nyelni – mondta Enikő, aki könnyedén jelentette ki, hogy hisz a házasságban, ám párja erre a kérdésre más választ adott.

– Annyira nem hiszek benne. Az, hogy van egy papírunk valamiről, nem változtat azon, ahogy állunk egymáshoz – mondta Tóth Szabi, aki bevallása szerint akkor sem hitt a házasság intézményében, amikor elvette korábbi feleségét. Azzal azonban tisztában van, hogy Enikő szeretne férjhez menni.

– Sose mondd, hogy soha. De nem érzem az indokoltságát jelen pillanatban, és ezt ő tudja. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem őt eléggé, vagy bármi problémánk lenne egymással – vallotta be a zenész.

Muri Enikő azt is elárulta, hogy lassan már szeretne gyereket.

– A gyermekáldás már jó pár éve a fejemben van. Nagyon dúlnak bennem az anyai ösztönök, szeretem őt is, a szüleimet és a szűk családomat is, mindenkit szeretek, de bennem már burjánzik egy olyan szeretet, amit hiába adnék át a páromnak, a szerelmemnek, nem úgy tudom átadni. Egy anyai gondoskodás, anyai szeretet van bennem. Meg sem tudom nagyon fogalmazni, de érzem, hogy jönne ki belőlem… A gyerek még várat magára, de nagyon pozitívan állok hozzá, és nagyon az van bennem, érzem már, hogy lassan jönni fog – magyarázta a Sugarloaf énekesnője, akinek a párja nincs ellene, hogy újra édesapa legyen, de úgy gondolja, anyagilag jobban meg kell alapozniuk a gyermek érkezésének feltételeit, ráadásul szerinte Enikő még nincs teljesen kész az anyaságra.