Majkáék mindent elárultak esküvőjükről
2021-09-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Majka és Hajni tizenegy szerelemben töltött év után úgy döntöttek, hivatalosan is összekötötték az életüket. A sztárpár egy bulis, de nagyszabású ceremónián mondta ki egymásnak a boldogító igent, ami három napig tartott. Eddig sok titok volt az év esküvője körül, ám most mindent elárultak.

 

Majkáék a HOT! magazinnak mondtak el mindent az esküvőről, a cikk azzal indul, hogy a rapper elárulta, szerinte mi a hosszan tartó és jó kapcsolat titka.

„Ez a kapcsolat megmaradt olyannak, mint a legelején, és erre nagyon büszke vagyok. Két fontos alappillére van egy jó szövetségnek: a kommunikáció és a szex. Hál' Istennek nálunk mind a kettő a magi napig jól működik” – mondta, hozzátéve: már az elején úgy szerették meg a másikat, amilyenek valójában, Hajni sem akarta őt megszelídíteni.

Hajni szerint nem a papír számít, az pedig, hogy összetartoznak-e, eddig sem volt kérdés.

„Egy jó kapcsolatot is magasabb szintre emel az, ha egymás szemébe nézve kimondjuk az igent!” – magyarázta.

Az újdonsült feleség elmondta: életük minden szakaszában működik köztük a szenvedély, ezt a boldogságot és szerelemet pedig már senki nem vehetik el tőlük.

Az esküvő kapcsán elárulták: a háromnapos lagzit a szekszárdi Bodri pincében tartották, a 160 fős vendégsereg pedig a családjukból és közeli barátjaikból állt össze; az esküvőn olyan celebek is feltűntek, mint Ördög Nóra és Nánási Pál, Tilla és felesége, Krisztina, Király Viktorék, Hajós András és persze, a legjobb barátok, Pápai Joci és Curtis. A ceremónia szervezésébe a pár kevésbé folyt bele, a munkálatok nagy részét a rapper koncertmenedzsere, Király Ádám és stábja, illetve Hajni barátnői végezték.

A lagzi időpontjánál fontos szempont volt, hogy a kisfiaik elég nagyok legyenek ahhoz, hogy értsék, mi történik; Olivér és Marian szerencsére remekül érezték magukat, mindketten hajnalig ropták.

160 fős vendégsereg fele már pénteken megérkezett, s könnyed quadozással és borvacsorával indítottak. Hajni nagyon hálás a barátnőinek és a menedzserének, akik tökéletessé, felejthetetlenné tették az esküvőt. Hajnit kizárólag Holdampf Linda stylist öltöztette, még az anyukája sem láthatta a menyasszonyi ruháját. Majkát és a fiúkat Maár Róbert öltöztette. A menyasszony és a vőlegény külön-külön vonult az oltárhoz a Bodri pincében, Majka Dr. Dre rap zenéjére.

„Nagyon szép volt Hajni a menyasszonyi ruhájában, amikor átöltözött, akkor pedig vadítóan szexi” – mondta a rapper a magazinnak, aki azt is elárulta, annyira izgult, hogy a szertartás után és az előétel között ki kellett mennie hányni. Szerencsére utána legyőzte a rosszullétet. A polgári szertartás sallangmentes, letisztult volt, kihagyták a csöpögős elemeket. A gyűrűket a fiaik vitték, akik nagyon boldogok voltak, hogy ők is kivehették a feladatból a részüket. Hajni nevetve elmondta, hogy az igent olyan hangosan mondták ki, hogy messziről hallani lehetett.

A lagzi óriási buli volt, a dekoráció a menyasszony kedvenc virágaival, hortenziával készült, a tánctérre egy nagy led-színpadot építettek, amelynek nagy sikere volt. A közös daluk Carameltől a Te vagy az a lány volt, amivel a friss házasok megnyitották a bulit, de Pápai Joci is énekelt a lagziban.

A rapper a lapnak elárulta: felesége nagy álma, hogy eljusson Japánba, de a nászút még várat magára.

Forrás: Blikk