Majka valóra váltotta kisfia álmát
2017-06-04  /  Szerző:   /   Szerelem Majka igyekszik minél több élményt megadni gyermekei számára. Idén már megjárták Amerikát, nemrég pedig újabb úticél felé vették az irányt. Németországba voltak, ahol megnézték a Legoland-et.Majka és felesége szívét könnyen meghódítják gyermekeik. Mindent megadnak nekik, amit csak tudnak. Tavasszal például az egész család az Egyesült Államokban nyaralt egy hónapot.

Majoros Hajni a Story-nak elmesélte, hogy Marián fiuk régóta szeretett volna eljutni Legolandbe és most sikerült őt meglepniük vele. Csak eddig várni kellett, hogy az egész család elmehessen a kirándulásra.

- „Eredetileg nem Németországba akartunk menni, először a Balaton felé vettük az irányt, de aztán meggondoltuk magunkat. Elhatároztuk, hogy meglepjük Mariánt" - mesélte.

Hajni szerint nagyon jól sikerült a családi kiruccanás.

- „Szeretünk négyesben kalandozni úgy, hogy tudjuk, hol lyukadunk ki, és nem kell sehová rohanni. Egy kicsit ilyenkor mi is gyerekek lehetünk.”

Majka is élvezte Legolandet, még le is fotózkodott Diego Maradonna legóból épült figurájával.A szülők szeretnek kettesben is lenni, például egy Bruno Mars koncerten, ahol több magyar sztárral együtt két napja mulatták az időt.

Forrás: Blikk