Magánéleti titkokat árult el a 101 éves Bálint gazda
2020-06-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tele van tervekkel és életkedvvel az idén 101. születésnapját ünneplő Bálint gazda, akiről kiderült: 72 éves volt, amikor negyedik alkalommal is kimondta a boldogító igent a nála 27 évvel fiatalabb Antóniának.

 

Az ország legismertebb kertésze a Best magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy az újrakezdés nemcsak abból a szempontból igaz az életére, hogy túlélte a koncentrációs tábor szörnyűségeit, hanem a magánéletét, a házasságait tekintve is. Az idén 101 éves Bálint György ugyanis már négy alkalommal mondta ki a boldogító igent. Igaz, első feleségét, Annát kétszer is feleségül vette, majd mégis elváltak. Harmadik feleségétől, Edittől, akivel 35 évig voltak házasok, a halál választotta el.

Negyedik feleségével, a 27 évvel fiatalabb Antóniával 72 évesen házasodott össze, ám azóta is boldogan élnek. Mint mondta, a most 74 éves nő mindegyik korábbi feleségétől különbözik, „erős, határozott asszony”.

 

„Akinek ilyen fiatal felesége van, az nem hagyhatja el magát. Tele vagyok tervekkel, életkedvvel, egyetlen bánatom csupán, hogy nincs jogosítványom. 97 éves koromban nem újította meg az orvos” – idézi a Best magazin Bálint gazdát, aki örül annak, hogy volt bátorsága egy nála sok évvel fiatalabb nőhöz kötni az életét. „Közel 30 éve élünk együtt, most már azt is őszintén bevallhatom, ebből az első két év vadházasságban telt, csak utána tettük hivatalossá a kapcsolatunkat” – mondta Bálint György, aki a koronavírus-járvány időszakában sem unatkozik: sokáig alszik, naponta felpattan a szobabiciklire, olvas és könyveket ír.

„Szokták tőlem kérdezni, hogyan telt az elmúlt évem, a századik. Viccesen mindig azt felelem, annyi mindent csináltam, egyet kivéve: ötödszörre nem nősültem meg” – tréfálkozott Bálint gazda.

Forrás: Blikk