Mádai Vivien kisfia különös dologért könyörög
2019-10-03  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Mádai Vivien kisfia különös dologért könyörög minden egyes nap az anyukájának. Zénó vágya ugyanis az, hogy soha ne legyen testvére.

Madai Vivien

Mádai Vivien és férje, Szabó Zoltán első közös gyermeke, Zénó 2014 szeptemberében látta meg a napvilágot. Azóta mindkét szülő igyekszik a lehető legtöbb időt és figyelmet a kisfiúnak szentelni. Ám ez nem volt mindig ilyen egyszerű a TV2 műsorvezetőjének, ugyanis a munkája és a gyereknevelés között kezdetben nehezen találta meg az összhangot.

„Talán ez az egyik legnehezebb az életemben, hogy kijelöljem a határokat, és ne vállaljam túl magam. Korábban még bele-beleestem ebbe a hibába, de ma már kifejezetten figyelek arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt, semmi ne terelje el a figyelmemet, és csak olyan dolgot vállaljak, ami az ő idejéből és a közösen eltöltött együttlétből nem vesz el. Elsősorban anyuka vagyok, és ez mindig így is marad” – ismerte el Vivien a Borsnak.

Madai Vivien

A szépséges anyuka kezdetben nehéz feladatnak találta az anyaságot, és a mai napig úgy véli, hogy a családalapításnak bizony árnyoldala is van. De véleménye szerint kisfiuk minden nehézségért kárpótolja őket. Zénó azonban alaposan megnehezíti a jövőbeni terveiket, ugyanis minden nap azt kéri, egyke gyerek maradhasson, mert attól tart, hogy ha nem így lenne, a szülei nem játszanának vele többet.

Madai Vivien

„Egyelőre nincs napirenden a családbővítés, de később nagyon szeretnénk kistestvért Zénónak, bár ő hevesen kampányol ez ellen. Mindennap elmondja, hogy rá ne szabadítsunk egy gyereket, mert akkor nem fogunk vele foglalkozni és annyit legózni, birkózni, sétálni, fogócskázni, mint most. Nagyon ágál ez ellen, a múltkor is sírva könyörgött, hogy ígérjem meg, soha nem lesz testvére. Most erre mit mondjak? Engem sem kérdeztek meg anno a szüleim, hogy szeretnék-e testvért, mégis hármat kaptam ” – árulta el Mádai Vivien.

Madai Vivien

Forrás: Blikk