Lovas Rozi először dolgozik a férjével
2021-06-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A művészek életében többnyire átok volt a koronavírus-járvány, hiszen nem dolgozhattak. Ám Lovas Rozi ajándékként is megélhette az elmúlt egy évet, hiszen a színházi kényszerszünet sokkal több értékes percet adott neki a kisfiával. A mi kis falunk színésznője egy évvel ezelőtt adott életet János Misának, és ugyan az RTL Klub sikeres sorozatát forgatta tovább, a színházi kényszerszünet miatt nem dolgozott annyit.

 

– Ősszel ugyan volt két előadásom, de valóban a pandémiának köszönhetem, hogy nem kezdtem korábban dolgozni. Így azonban sokkal jobban megérett a szituáció arra, hogy mindenféle lelkiismeretfurdalás vagy görcs nélkül tudom csinálni azt, amit nagyon szeretek – árulta el a színésznő a Szentendrei Teátrum sajtótájékoztatóján, Lovas Rozi színpadi visszatérésének ugyanis egyik állomása lesz egy itt műsorra tűzött darab, az Árvák.

Az előadás ráadásul amolyan családi vállalkozásban készült, hiszen a rendezője Rozi férje, Horváth János Antal, a további szereplői pedig a színésznő sorozatbeli „családja”, Lengyel Tamás és Molnár Áron. Az utóbb emlegetett kollégákkal már tudják, milyen a közös munka, a színésznő a férjével azonban először dolgozott együtt. A magánélet és a munka keverése mindig érzékeny téma, szerencsére a két színházi szakember abból a fajtából való, akiknek talán még jobban is megy a közös alkotás amiatt, hogy a privát életük is összefonódik.

 

– Minden nagyon természetes és magától értetődő volt, szakmailag is. Én teljesen megbízom benne, ő is bennem, ráadásul ugyanazok a dolgok tetszenek, ugyanazokat tartjuk jónak vagy rossznak. Az egész próba egy baráti, laza folyamat volt, annak ellenére, hogy maga a darab komoly témát dolgoz fel – mesélte Lovas Rozi, aki azt is elárulta, kisfia születése teljesen megváltoztatta őt. – Új dimenzió nyílt az életemben, máshova helyeződtek a hangsúlyok.

Forrás: Blikk