Lotfi Begi a felesége miatt hagyta el korábbi párját
2021-02-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kalandosan kezdődött Lotfi Begi és felesége, Lotfi-Schadi Réka kapcsolata. A pár a Facebookon ismerte meg egymást. Kezdetben csak üzeneteket váltottak, majd hamarosan sor került az első randira is, ahol Begi elfelejtette megemlíteni, hogy párkapcsolatban él. Mire ez kiderült, már késő volt, a szerelem menthetetlenül utat tört magának.

 

Lotfi Begi és Réka hét éve élnek boldog házasságban, s három gyermekük is született. Szerelmüket azonban nem adták ingyen, keményen meg kellett küzdeniük a boldogságért. Bár Réka az első perctől kezdve oda volt a zenei producerként és dj-ként dolgozó Begiért, a férfi szíve még foglalt volt, amikor beleszeretett a Facebookon megismert lányba.

– Nem sejtettem semmit, véletlenül derült ki a dolog, amit Begi viszonylag gyorsan rövidre is zárt, ennek már 12 éve és azóta is boldogok vagyunk! – mondta a Blikknek Réka, aki idén ünnepli a hetedik házassági évfordulóját férjével, Lotfi Begivel, aki egyébként pont a szerelmesek napján, azaz február 14-én ünnepelte a születésnapját.

 

– Réka már várandós volt a lányunkkal, Zazival, amikor megkértem a kezét. Nem voltam házasságpárti, de megérett bennem az a gondolat, hogy hamarosan egy család leszünk, amihez bizony hozzátartozik a házasság is. Nem sokkal a Valentin-napon tartott születésnapom után, március 8-án vettem el feleségül. Idén lesz a hetedik házassági évfordulónk, Zazi pedig nem sokkal az esküvő után született. Három évvel később jöttek a fiúk is, akik az elején hármas ikreknek indultak, végül ketten maradtak – veszi át a szót Begi a feleségétől.

– Szerettünk volna egy kistestvért Zazinak, de azt, hogy végül ikreink lesznek, nem gondoltuk volna. Úgy voltunk vele, ha majd beköltözünk a saját házunkba, lassan elkezdünk gondolkozni azon, mikor jöjjön a testvér, de az élet mindent felülírt! Gyakorlatilag ahogyan betettük a lábunkat a házba, én már terhes voltam a fiúkkal. Szóval nem volt valami sok időm élvezni a saját házunkat, mert hamarosan ismét babázhattam – meséli boldogan Réka, majd hozzáteszi: Begi nagyon boldog volt, amikor megtudta a hírt, hogy hamarosan három gyermekük lesz. Sőt, a házaspár életében volt olyan időszak is, amikor Begi felvetette a negyedik gyermek lehetőségét is – mondta nevetve Réka, aki akkor még nem sejtette, hogy a férjének valóban születik majd egy „szerelemgyereke”, méghozzá nem mástól, mint Nikától és Császár Elődtől. Beginek ugyanis régi vágya teljesült akkor, amikor feldolgozta a Tiltott Szerelem című, 25 éve már nagy sikert arató számot.

– Negyedik gyerek most nem lesz, de minden egyes dal, amin dolgozom, olyan, mintha a gyermekem lenne. Különösen igaz ez a hamarosan megjelenő Tiltott Szerelem című dalra is, ami most teljesen új hangszerelésben, a nagyszerű énekesnő, Nika hangján csendül majd fel! – büszkélkedik Lotfi Begi.

Forrás: Blikk