Lisztmentes almás brownie
Hozzávalók:
-4 kisebb alma
-2 tojás
-1 teáskanál vanília aroma
-20-30 g holland kakaó
-1 evőkanál méz vagy ennek megfelelő édesítő
Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítem.
4 kisebb almát meghámozok, a magházát eltávolítom, kockára vágom és a késes mixerbe teszem.
Hozzáadok 2 tojást és 1 teáskanál vanília aromát.
Krémesre mixelem, majd mehet bele 30 g holland kakaó, végül 1 evőkanál méz vagy ennek megfelelő cukor vagy édesítőszer.
Újabb mixelés után jöhet egy kis kóstoló, ha elég édes, mehet is a sütőpapíros kis fém formába vagy nálam a szilikon változatba.
30-37 perc sütés után már kész is a kívül ropogósra sült, belül krémes hamis brownie.
Vanília fagyival a legfinomabb.
