Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid románca komolyra fordult
2022-11-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid románca komoly fordulatot vett, ugyanis hétvégén ismét lencsevégre kapták őket egy romantikus vacsora közben. 

A 27 éves modell és a 48 éves színész egyre közelebb került egymáshoz, ugyanis egy baráti társaságban lógnak. Ám nem csak velük, hanem kettesben is találkoztak. Egy közeli barát azt állította akkor, hogy ismerkednek, ám nem sietnek a dolgokkal.

Úgy tűnik, hogy megvan a kölcsönös szimpátia mellett a kémia is, ugyanis újabb fejlemények láttak napvilágot. A két sztár New York belvárosában romantikázott, egy étteremben vacsoráztak. DiCaprio megpróbált elbújni a lesifotósok elől, ugyanis maszkot húzott az arcára, ám így is kiszúrták őt.

A két sztár az elmúlt hónapokban egyre többet mutatkozik együtt. Nemrég a Párizsi Divathéten is látták őket, ráadásul ugyanabban a szállodában, a Royal Monceau-ban szálltak meg. A múlt hónapban pedig egy hatalmas halloween-i partin voltak együtt Brooklynban.

DiCaprio augusztusban szakított régi barátnőjével, Camila Morrone-nal - mindössze egy hónappal azután, hogy a modell betöltötte a 25. életévét.

Hadid korábban a One Direction egyik énekesével, Zayn Malikkal alkotott egy párt. Született egy kislányuk is, Khai. A pár azonban tavaly szeptemberben szakított. Az énekes állítólag erőszakosan viselkedett Hadid édesanyjával, Yolanda Hadiddal - írja a PageSix.