Lékai-Kiss Ramónáék nem tartják a házassági évfordulójukat
2024-03-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Lékai-Kiss Ramónáék nem ünneplik a házassági évfordulójukat, mert több is van belőle. Most kamerák előtt tálalt ki az igazságról.

Öt éve annak, hogy Lékai-Kiss Ramóna édesanya lett, és megszületett a Lékai Mátéval közös gyermekük. A csinos tévés legutóbb a Dancing with the Starst és A Nagy Ő-t vezette, de számos műsorban feltűnt már, hiszen a TV2 egyik arca lett az utóbbi években.

A mindig pörgős édesanya a TV2 Mokkában vallott arról, milyen váratlanul érte az a kérdés, hogy hány éve házasok a férjével. Elkezdtek számolgatni, majd kibökte, hogy valójában nem szokták számon tartani, és mivel számos évfordulójuk van, nem is nagyon ünneplik. Elmondása szerint legelőször egy kis településen mondták ki egymásnak a boldogító igent, ahol csak négyen voltak jelen: az ifjú házasok, Rami húga és Máté öccse.

„Utána pedig szerveztünk egy nagy bulit, ott készültek ezek a képek, de ez csak egy – idézőjelesen – kamuesküvő volt, ez csak azért történt, hogy bulizzon a baráti társaság meg a család, és hogy ne haragudjanak ránk” - vallotta be kamerák előtt a műsorvezető.

Kitért arra is, hogy a házas élet egyáltalán nem egyszerű, de mindig igyekeznek megoldani a problémáikat.

„Mi Noéval Mátéhoz alkalmazkodunk, ami azt jelenti, hogy úgy élünk, ahogy ő él... Ha a kisfiamat kérdezed, én nem vagyok főnök, hanem kiszolgáló személyzet vagyok" – mesélte nevetve Rami.