Lampé Ágnes elvált a férjétől és új életet kezdett a lányával
2023-09-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat, Rúzs

Visszatért régi – mondhatni: boldogabb – életéhez Lampé Ágnes, az ATV volt műsorvezetője, aki a válásáról és a kamaszlányával való kapcsolatról árult el eddig nem ismert részleteket.

„Az elmúlt év az életemben a nagy változásokról szólt, és ide tartozik válásom is. Nem volt egyszerű, voltak könnyű és voltak benne fájdalmas helyzetek és mélypontok is” – árulta el a Meglepetés magazinnak, hozzátéve: túl vannak a nehezén, és már egy új életre rendezkedtek be 13 éves lányával, Flórával.

– Az új élettel rengeteg, régen meg nem élt szabadságérzés is rám talált – árulta el Ágnes, aki Flórával sokat beszélget, közös programokat csinál, ám a barátokat sem hanyagolja el, sőt, régi hobbijaihoz, a teniszhez és a spanyol nyelvhez is visszatért. Az újságíró a Szabad Európa online portálhoz igazolt, amikor az ATV a műsorstruktúrája átalakításakor elküldte őt a csatornától. A portálnál Címlap címmel indított új közéleti podcastsorozatot.

– Bízom abban, hogy a klasszikus értelemben vett szerelem is megjelenik majd a láthatáron – mondta Ágnes a jövővel kapcsolatban.