Különleges részleteket árult el magáról Vasvári Vivien férje
2018-09-06  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Eddig nem sok mindent tudhattunk Luxus Vivi férjéről, ám most lehull a lepel, kiderül végre, ki is a szerencsés férfi. Fecsó, azaz Szegedi Ferenc jelenleg a 38. életévében jár, munkája pedig egy piacvezető, munka- s tűzvédelemmel foglalkozó cég működtetése – írja a Story magazin.„Üzletember, családfő, édesapa, férj, hobbiceleb, ez mind én vagyok, és mindegyik szerepet élvezem” – mondta magáról a maximalista Fecsó, aki azt is elmesélte, hogy a szülei mindig is szorgalomra és a kitűzött célok elérésére ösztönözték. A motivációnak meg is lett az eredménye, a sok tanulásnak és munkának köszönhetően 23 éves korára már egy céges autót is a magáénak tudhatott.

„Érzékem mindig is volt az üzlethez, kissrácként a boltban megvettem a rágógumit, majd jóval többért eladtam a suliban” – mesélte a férj.

A sok igyekezet mellett a csajozásra is jutott ideje Fecsónak, akinek elmondása szerint több mint száz egyéjszakás kalandja volt, ám a komoly kapcsolatait az egyik kezén is meg tudná számolni. Vasvári Vivient Ferenc később randira hívta, majd találkozgatni kezdtek.„Fél éven keresztül se veled, se nélküled kapcsolat volt” – mondta Fecsó, aki elárulta, hogy a randikat Vivien önbizalom növelésre használta. A lány egyébként az elején nem egyszer faképnél hagyta őt.

„Vivi többször elhagyott engem, mert nem tetszett neki, hogy sokat bulizom, de mindig visszahódítottam” – mesélte Fecsó, akiben az egyik szakítás után tudatosult, hogy Vivien az igazi.

„Miután felvetettem, hogy együtt is élhetnénk, három hónap múlva már össze is költöztünk” – árulta el Ferenc. Előfordult olyan is, hogy öt hónapon keresztül azt mondta Viviennek, csődbe ment, semmije sincsen, de felesége akkor is kitartott mellette.

„Végül az anyukám árulta el neki, mi az igazság” – fejezte be Ferenc.Viviennek 2016-ban előző házasságából született meg első gyermeke, Ariana, majd Fecsóval közös gyermekük négy hónappal ezelőtt jött világra, akit Edwardnak neveztek el, ezt követően pedig össze is házasodtak. Fecsóék azonban szeretnének még egy gyermeket, sőt, egyet örökbe is fogadnának.

„Megtehetjük, így miért ne segítenénk így egy gyereknek?” – tette fel a kérdést Fecsó, aki jelenleg élvezi a családi életet, ám Viviennel előfordul némi csipkelődés a hétköznapokban.

„Viviennel gyakran csipkelődünk, gyakori az adok-kapok, de az odamondogatás a kapocslatunk része. A titkunk pedig az, hogy fent tudjuk tartani az egymás iránti érdeklődést” – zárta mondandóját Luxus Vivi férje.Forrás: Blikk