Külön utakon folytatja Stana Alexandra és Köcse György
2021-11-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stana Alexandra és Köcse György, a Dancing with the Stars két profi táncosa nemrégiben még boldogan számoltak be arról, hogy összekötötték az életüket. A sors azonban úgy hozta, hogy külön utakon folytatják.

Stana Alexandra és Köcse Gyögy alig 5 hónapja házasok, ám kiderült, már a boldogítónak vélt igen kimondása előtt is válságban volt a párkapcsolatuk, a megoldást pedig éppen az esküvőtől várták.

A fiatal profi táncospár azonban nem tudta helyrehozni a kapcsolatát, így külön utakon folytatják.

– Nem telik el nap, hogy ne kérdeznétek, mi a helyzet velünk... ez teljesen érthető, hisz végigkövettétek közös kis mindennapjainkat. Az élet most úgy alakult, hogy Gyurival külön utakra térünk. A szeretet örökké megmarad – vette észre a Bors Alexandra kiírását a Facebookon.

Árpa Attila, aki Stana Alexandra „sztárpárja” volt a Dancing with the Starsban, gyorsan elébe is ment a pletykáknak, nehogy az kezdjen el terjengeni róla, hogy ő állt a fiatal házasok útjába.

– A magánéletemről sem nyilatkozom soha, máséról pláne nem fogok. Alexandrával nagyon jó barátok vagyunk, illetve egy Alexandrával boldog párkapcsolatban élek, de ő egy másik Alexandra. Így tehát egy biztos: nem miattam válik a táncpartnerem – szögezte le a színész a lapnak.

Forrás: Blikk