Kulcsár Edina férje, Csuti házasság előtti életéről és családjáról vallott
2020-10-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kulcsár Edina férje, Csuti a Hajnali YouTube csatorna legfrissebb videójában őszintén beszélt arról, hogyan lehet egy férj egyszerre szerelmes, teljes értékű férj, apa, barát és üzletember.A beszélgetés közben fény derült Csuti párkapcsolati előéletére, a megismerkedésükre és a sztárpár vitáira is - írja a Bors.

„Ahhoz, hogy meg tudjak felelni férjként, ahhoz, hogy olyan apa legyek a gyerekeim szemében, amilyen szeretnék lenni, ahhoz, hogy mindenben tudjak segíteni a feleségemet, arra az ember úgy tud időt előállítani, hogy nem jár edzeni, elengedi a baráti társaságokkal végzett aktivitásokat, és elenged egy csomó olyan dolgot, amit eddig végzett” – magyarázta Csuti, miközben arra keresték a választ, hogyan lehet szorongás és megfelelési kényszer nélkül osztozni szerepek között.

Az üzletember ezzel kapcsolatban elmondta, ő szerencsés, mert neki Edina nemcsak a felesége, hanem fantasztikus partnere a cégeiben, és a barátja is egyben.

 

„Nekem egyetlen egy véleményezhető kapcsolatom volt az Edinát megelőző időszakomban. Sokat kellett tanulnom, hogy ő ma a feleségem legyen és a gyerekeimnek az édesanyja." - folytatta Csuti, és bevallotta, bizony náluk is vannak ingerültebb napok, amikor egymáson csattan az ostor.

A békülős szexre, és a megismerkedésükre is kitért. Kiderült, hogy nagyon sokáig haverok voltak, és éveken át egy baráti társaságba jártak, mielőtt összejöttek volna:

„Soha nem néztünk egymásra úgy. Edina totálisan kivolt, amikor kéthetente más nővel voltam a társaságunkban, én meg tiszteltem, hogy neki párkapcsolata van. Aztán jött egy pillanat amikor elkezdtünk máshogy nézni egymásra."

Forrás: Blikk