Krausz Gáborék kapcsolata az Ázsia Expressz óta
2024-05-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Leforgatták az Ázsia Expressz idei évadját, és Krausz Gábor, valamint Mikes Anna is hazatértek. A sztárséf most őszintén mesélt az élményeikről, és az is kiderült, hogy nem bánták meg a döntésüket.

– Kezdeném mindjárt azzal, hogy semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is. Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom – mesélte Krausz Gábor.

A sztárséf arról is beszámolt, hogy a párjával olyan ételeket ettek Ázsiában, amelyek – legalábbis ezt reméli – idővel kikopnak az emlékezetükből. Továbbá azt is elárulta, hogy a kapcsolatuk megerősödött a táncosnővel.

Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van. A kapcsolatunk nemcsak túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött

– magyarázta Krausz Gábor, aki szeretné átvenni azt a mentalitást, amit az utazása során látott, mert szerinte ott ismerik a receptet, amivel „mosolyogva túl tudnak lépni a legnehezebb élethelyzeteken is.”