Közösen tartja magát formában Novothny Soma és Rubint Rella
2020-04-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A koronavírus-járvány ideje alatt közösen igyekszik formában maradni Novothny Soma (25), az Újpest labdarúgója és menyasszonya, Rubint Rella (21). A megszokott edzésmunka természetesen a csatárnak és vlogger, fitneszoktató kedvesének is nagyon hiányzik, de a mindenki számára nehéz helyzetben megőrizték a lelkesedésüket.

 

– Kelés után, délelőtt mind a ketten edzünk, általában azért inkább egymás mellett, mint együtt. Nekem a szakmai stáb folyamatosan küldi az edzésprogramot videókkal, képekkel szemléltetve. Rella pedig a saját maga által kigondolt gyakorlatokat végzi. Emellett sokat sétálunk, és mind a ketten járunk futni – mondta a Blikknek a lila-fehérek támadója.

A játék persze neki is hiányzik – az NB I március közepe óta szünetel, és továbbra is kérdéses, lesz-e lehetőség a szezon befejezésére.

– A foci azért jelen van a mindennapokban továbbra is, bár nem könnyű ez az időszak. Amennyire lehet, labdás feladatokat is végzek, a Netflixen pedig focis sorozatokat nézek, a Sunderlandről szóló dokumentumfilm például nagyon tetszett. Remélhetőleg minél hamarabb visszatérhetünk a pályára, mert mégiscsak az az igazi – fogalmazott a támadó.

Kedvesének is sokat jelent, hogy párjával közösen mozognak. Az Instagram-oldalára néhány videót is feltöltött a páros gyakorlatokról.

– Itthon sokkal nehezebb, tipikusan olyan ember vagyok, aki imád edzőterembe járni, azok a tréningek is nagyon hiányoznak, amelyeket én tartottam. Soma nagyon sokat segít azzal, hogy motivál a hétköznapokban. Futni mondjuk nem együtt szoktunk, ő egyébként is sokkal gyorsabb – mosolygott Rubint Rella, aki egyáltalán nem unatkozik, a Szent István Egyetem élelmiszermérnök-hallgatójaként természetesen a tanulmányait sem hanyagolja el. – Nálunk, levelezősöknél is zajlik természetesen az online tanítás, és a szakdolgozatomat is most írom. Az online felületeimre is folyamatosan gyártok tartalmakat.

Forrás: Blikk