Kósa L. Adolfnak ezért romolhatott meg az idősebb fiaival való kapcsolata
2024-05-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Régen álompárként emlegették Kósa L. Adolfot és Fonyó Barbarát, ám végül válás lett a vége. Az egykor népszerű tévésre azóta már újra rátalált a szerelem, de az első házasságából született fiaival azóta sem tudta helyrehozni a kapcsolatot.

Kósa L. Adolf és Fonyó Barbara házassága eleinte úgy alakult, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: mindketten az érezték, hogy megtalálták az igazit, majd jött az esküvő, aztán egy budai házba költöztek, s született két fiuk: Benedek és Domonkos. Ám 2008 környékén véget ért az idill, kiderült, hogy már külön utakon keresik a boldogságot, majd bejelentették a válást – emlékeztet a Story magazin.

A tévésből üzletemberré avanzsált férfire később ismét rátalált a boldogság a második felesége, Rita oldalán. Ám a két idősebb fiával, a már huszonéves Benedekkel és Domonkossal nem sikerült helyrehozniuk a kapcsolatukat.

Amikor 9 éve arról kérdezte a Story magazin, mi a helyzet a fiaival, az édesapa nemigen találta a választ. „Hogy mikor találkoztam utoljára a gyerekeimmel? Hát, erre nem tudok mit válaszolni. De nem titok: nagyon hiányoznak a srácaim.”

Néhány nappal ezelőtt a Kiskegyednek adott interjúból derült ki, hogy a fiaival való kapcsolata az idő múlásával sem lett jobb. A második házasságából született kisfia, a 11 éves Nimród még sosem találkozott a féltestvéreivel:

„Ennél szomorúbb dolog kevés van az életemben, de a fiaim még nem találkoztak. Ez nagyon szomorú, mert kölcsönösen nagyon sokat veszítenek. A kisfiam részéről nem lenne akadálya a dolognak, de van egyfajta ellenállás az egyik oldalon. Bár nagyon fáj a dolog, de belehalni, beledögleni nem vagyok hajlandó”

– mondta a lapnak, kiemelve, miszerint azt reméli, hogy egyszer majd fordul a kocka.

„Én az ő korukban olyan okos voltam, hogy önmagammal is csak alig-alig álltam szóba. Ők most ugyanígy vannak. Nincs ezzel semmi gond. Ez az élet rendje. Idővel majd változik a helyzet” – tette hozzá.

Mi állhat a háttérben?

Arról, hogy miért romlott meg a fiaival való kapcsolata, különféle hírek terjednek. A Story szerint sokan pletykálták korábban, hogy Barbara tiltotta el a gyerekeket az apjuktól, de arról is szó esett, hogy Adolf sem volt mintaapa. Mindezt ő is alátámasztotta.

„Három különböző vállalkozásom volt, még hétvégén is dolgoztam. Így az első fiammal szinte semmilyen kapcsolatom nem volt, a másodikat pedig szinte nem is láttam."

A korábbi hibáiból tanulva, most a 11 éves kisfiával sokkal több időt tölt.