Költözni akar Harry herceg és Meghan Markle
2022-01-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Meghan Markle és Harry herceg a hírek szerint szereti Montecito környékét, ahol Oprah Winfrey és Ellen DeGeneres is élnek, de azon gondolkodnak, hogy eladják kilenc hálószobás otthonukat.

Sussex hercege és hercegnője mindössze 18 hónappal a több, mint négymilliárd értékű kaliforniai kastély megvásárlása után a költözést fontolgatja - írja a Mirror

Harry herceg és felesége otthona Montecitóban található, Santa Barbara egyik eldugott magánbirtokairól ismert negyedében. Ám úgy tűnik, hogy nincsenek elragadtatva a kilenc hálószobás, edzőteremmel, úszómedencével és teniszpályával felszerelt villától.

Egy forrás szerint a házaspár elkezdett érdeklődni más házak iránt, ám az ingatlanukat csak komoly érdeklődőknek mutatják meg. Terveik szerint a környéken maradnának.

Meghan és Harry 2020 júniusában vásárolták meg az amerikai ingatlant Sergey Grishintől. Az orosz üzletember 2009-ben vásárolta meg a házat közel 19 millió fontért. A kilenc hálószobán kívül az otthonban 16 fürdőszoba, teaház és saját játszótér is található. Van ezenkívül könyvtár, iroda, gyógyfürdő szaunával, moziterem, játékterem, borospince és egy ötkocsis garázs is. A telken rózsakert és egy külön vendégház található, két hálószobával és két fürdőszobával.

Forrás: Blikk.hu