Kollányi Zsuzsi válása után most új szerelméről mesélt
2023-07-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kollányi Zsuzsi és Bóza Roland hónapok óta egy párt alkotnak. Most úgy döntöttek, beszélnek a kapcsolatukról, illetve arról, hogyan találtak egymásra.

„A legutóbbi A Konyhafőnök VIP-ben szerepeltem 2022-ben, és Roli volt az egyik felkészítő séf, mivel ő nyerte a verseny 2021-es, civil évadát. Első látásra bizsergés volt, aztán szépen lassan kialakultak a dolgok, de már az első találkozásnál éreztük, hogy ebből valami komoly is lehet”

– mesélte Kollányi Zsuzsi a hot! magazinnak.

A pár azt is elárulta, hogy a legnagyobb szeretetnyelvük a fizikai érintés, az ölelés, de számít nekik, hogy verbálisan is kifejezzék, szeretik egymást. Az énekesnő az a fajta, aki jobban szeret ajándékozni, míg a párja nem, ám Zsuzsi elhatározta, hogy majd őt is rászoktatja erre.

Az énekesnő szerint szinte ömlöttek belőlük a szavak, amikor az érzéseikről beszéltek.

Azt gondolom, kezdetben minden kapcsolatban van fellángolás és kémia; nálunk ez még mindig jelen van, csak társult hozzá nagyon sok megértés, megismerés. Lett az egésznek egy szép mélysége, szerintem innen indul minden, aminek van értelme

– mondta a hetilapnak az énekesnő.

 

Bóza Roland pedig arról vallott, hogyan lett egy kávézásból hatalmas szerelem kettejük között:

A második találkozáskor elhívtam kávézni. Szerintem a második randink óta mondható, hogy kapcsolatocskánk van, ennek szerintem lassan egy éve, de fontos leszögezni, hogy nem voltunk már párkapcsolatban, amikor összejöttünk. Sajnos, azóta nem volt randink, mert nincs időnk rá. De azért igyekszünk, hogy a kapcsolatunk tüzes maradjon. Van köztünk 100 kilométer távolság, Zsuzsi mellett három, mellettem pedig egy gyerek, illetve ott van még a válás, ami folyamatban van mindkettőnknél, plusz az üzletek

– mesélte a sztárséf.

Ő is egy külön életből jön, én is, így igazából még nem is aludtunk együtt, ami ennyi idősen elég vicces, de mi tényleg nagyon lassan haladunk mindenben, próbálunk tekintettel lenni mind a körülményekre, mind a gyerekeinkre

– mondta az énekesnő.

A pár azt is elárulta, hogy a házasságtól sem zárkóznak el, noha hamarosan mindketten maguk mögött tudhatnak egy válást. Kollányi Zsuzsi még mindig egyértelműen hisz a házasság szentségében.

„Alapvetően is nagyon hittem benne, de nem az esküvős részében, hanem a partnerségben és a bajtársiasságban, és tényleg hiszek abban, hogy ha két ember figyel egymásra, és a kapcsolatuk alapja a hiteles önismeret, akkor figyelemmel is fenn lehet tartani a szerelmet akármeddig. De ez nagyon sok munka”

– zárta a gondolatait az énekesnő.