Kollányi Zsuzsi újra nyitott a szerelemre
2024-02-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Kollányi Zsuzsi nyitott az új szerelemre, de nem minden áron. Az énekesnő már legfőképp önmagának akar megfelelni és biztonságra vágyik egy kapcsolatban.

Egy év együttlét után véget vetett a kapcsolatának Kollányi Zsuzsi és A Konyhafőnök korábbi nyertese, Bóza Roland. Az énekesnő a válása bejelentését követően tudatta a nyilvánossággal, hogy újra rátalált a szerelem. A kapcsolatuk hamar szintet lépett, és be is mutatták egymást a gyermekeiknek. Ám a séf korábban elárulta lapunknak, hogy hiába akarták mindketten, hogy működjön a dolog, hónapokig próbálva az életüket egymáshoz igazítani, végül be kellett látniuk, hogy nem egy irányba haladnak és nem egyszerre akarják ugyanazt.

A háromgyermekes édesanya az utóbbi időben remek formába került: ám elmondása szerint nem a férfiaknak akar tetszeni, hanem a testi és lelki egészsége miatt kezdett el gyúrni és kondizni. A haját is egy árnyalattal világosabbra festette, valamint vágatott is belőle, ezért most nagyobb az önbizalma, mint volt.

„Régen mindenkinek meg akartam felelni, a férfiaknak, a barátoknak a kollégáknak... Tavaly ősszel nehéz magánéleti időszakon mentem keresztül, aztán jött a felismerés: nem engedhetem meg, hogy bárki veszélyeztesse a lelki épségemet. A barátaimmal is elfogadó, támogató kapcsolatban vagyok. Megmondjuk a véleményünket a másiknak, de tiszteletben tartjuk a saját véleményt és ez nagyon sokat ad nekem” – mondta az előadó, aki a szakítása után jelenleg a szinglik táborát erősíti, de készen állna egy új kapcsolatra.

„Nyitott vagyok egy olyan párkapcsolatra, ami boldoggá tesz, biztonságot nyújt, kiteljesít, és amelyben szeretve érzem magam. Csak azért, hogy legyen mellettem férfi, nem mondok igent. Nem hiszem, hogy nőként csak akkor lennék értékelhető, ha van társam. Öreg vagyok már ahhoz, hogy pazarolják az időmet! Nagyon erős a szűrőrendszerem, ha egy icipici dolog nem stimmel, én harag nélkül, de azonnal továbblépek. Tisztában vagyok azzal, hogy egy kapcsolat kompromisszumokkal jár, de nem mindegy, mennyivel és milyennel” – fejtette ki, megjegyezve, hogy a három kisfia boldogsága a legfontosabb számára, és nem érzi, hogy háromgyermekes édesanyaként ne tudna párra találni.

Szerintem menő, hogy három férfiba vagyok szerelmes, és ha jön egy negyedik, egy felnőtt, neki is jut hely

– tette hozzá viccesen.