Koholák Alexandra nagy döntést hozott
2018-06-28  /  Szerző:   /   Szerelem Az Éjjel Nappal Budapest egykori sztárja összeköltözött a nála 26 évvel idősebb szerelmével.

Alexandra mindenkit meglepett választásával és sokan meg is próbálták lebeszélni döntéséről a nagy korkülönbség miatt, de hát a szív útjai kifürkészhetetlenek, így ő végig kitartott választottja mellett.


Bár még alig egy hónapja vannak együtt Balázzsal, a fiatal lány már oda is költözött szerelméhez.

A férfit spirituális tanácsadóként ismerte meg, aki először a mentora volt. A spirituális beszélgetések alkalmával Alexandra vonzódni kezdett hozzá, ám ekkor még együtt volt előző párjával. "Az érzelmek először nálam indultak be, de Balázs tiszteletben tartotta a kapcsolatomat. Mondjuk ki: eleinte lekoptatott engem"- nyilatkozta a Hot!- Alexa

Balázs születésnapján minden megváltozott "Az volt a fordulópont, amikor Szandi elmondta, hogy szerelmes belém. Négy éve, amióta elhunyt a feleségem, senkivel nem volt kapcsolatom, a spiritualitás töltötte ki az életemet. De kommunikálok az univerzummal, ezért megnéztem mik a lehetőségeink. Megtudtam, hogy nem csak lehetőségeink, de konkrét feladatunk van."

Forrás: Blikk