Kocsis Dénesék az első közös nyaralásukat tervezik a kisfiúkkal
2022-06-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kocsis Dénes és felesége, Petra 8 hónappal ezelőtt tapasztalta meg a szülői örömök csodáit, most pedig kisfiukkal, Fülöppel az első közös nyaralásukra készülnek.

A színész megosztotta, hogy rettenetesen gyorsan telik az idő, de szerencsére minden rendben van a fiával, szépen fejlődik, ám néha adódnak nehézségek is.

– Azt szoktam mondani, tankönyvi a fejlődése. Most egy picit az akaraterővel küzdünk. Nekem nagyon tetszik, de Petrának is, hogy ennyire alakul a személység fejlődése. Legyen akaratereje, hiszen mindannyiunknak van, amit jó, hogy ki is fejez. Ha valami nem tetszik, azt jelzi, ha tetszik, azt is jelzi. Ez az az őszinteség, amire minden felnőttnek is törekednie kellene az életben – mesélte a kisfiáról Dénes.

A fiatal színész nagyon sokat próbál, ennek ellenére kiveszi a részét a mindennapi teendőkből is.

– Minden olyan időmet, amit otthon tudtam tölteni, otthon is töltöttem, hogy Petráról is vegyek le terhet. Ezt a szeretetet, amit egy gyerek mutat meg nekünk, nem nagyon tapasztalhatjuk meg az életünk során – osztotta meg a színész a Reggeliben.

Az első nyaralásukat tervezik a fiukkal, Fülöppel, amit már nagyon várnak. Úti cél még nincs, de az biztos, hogy külföldre megy a család.

– Nagyon szeretnénk elmenni nyaralni, főleg külföldre. Itt akarjuk hagyni az országot, egy új világot akarunk felfedezni. Az még kérdéses, hogy a gyerek milyen hosszú utat bírna el, 1-2 órás útra mennénk el repülővel – zárta le a beszélgetést.


Forrás: Blikk