Kocsis Dénes apa lesz
2021-06-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kocsis Dénes és párja, Petra már gőzerővel készülnek esküvőjükre, nemrégiben pedig kiderült, hogy már az első közös gyermekük is úton van.

 

A pár a Story magazinnak mesélt a babavárás nehézségeiről és arról, hogyan is élték meg az elmúlt hónapokat. Dénesek öröme sajnos nem volt felhőtlen, Petrát nemrégiben ugyanis endometriózissal diagnosztizálták, mely miatt nagy fájdalmai voltak, sőt, az elváltozás a magzat fogantatásának lehetőségét is csökkenti.

Bár eleinte tartott a beavatkozástól, erős fájdalmai miatt Petra végül mégis belement az operációba, a kisbaba pedig pont akkor érkezett mikor már mindketten elengedték ennek a lehetőségét.

– Amikor késett pár napot a menstruációm, a fájdalom miatt nem gondoltam, hogy a baba lehet az oka, de Dénes azt mondta, csináljunk egy terhességi tesztet. Én lepődtem meg a legjobban, amikor pozitív lett" – mesélte a magazinnak Petra. A férje, Dénes már kevésbé volt meglepett, elmondása szerint ő pontosan emlékszik a kicsi fogantatásának pillanatára, amikor is érezte is, hogy összejöttek a dolgok.

 

A pár természetesen hihetetlenül örül, hogy hamarosan hárman lehetnek, de nem hazudnak, érzik a nyomást is, amelyet a szülővé válás helyez rájuk.

– Tudatosul bennünk, hogy innentől felgyorsulnak az események. A lakásunk kicsi ahhoz, hogy itt neveljünk fel egy gyereket. Az elmúlt évben nem sok fellépésem volt, így a bevételeim is megcsappantak, de keresnünk kellett egy nagyobbat – kezdte a leendő apuka, aki érzi a súlyát annak, hogy hamarosan családfő lesz.

- A pszichológusom segít felkészülni az apaságra, rengeteget beszélgetünk erről, ami nagyon hasznos. Nemcsak a környezetet szeretném felkészíteni az érkezésre, hanem a lelkemet is – mondta Dénes, hozzátéve: a legnagyobb változás természetesen a szerelme testében megy végbe, akinek most fel kell készülnie, hogy gömbölyödő pocakkal kell oltár elé állnia.

Forrás: Blikk