Kitálalt Jack Nicholson eltitkolt gyereke
2023-02-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Sokkoló titok derült ki Jack Nicholson múltjából. A 28 éves Tessa Gourin a nyilvánosság elé állt és közölte, hogy ő a háromszoros Oscar-díjas színészóriás eltitkolt lánya! Azt is hozzátette: a 85 éves sztár tisztában van vele, hogy ő az apja, de nem vesz tudomást róla, és semmilyen kapcsolatot sem akar tartani vele, semmibe veszi.

Hollywoodban állítólag a bennfentesek számára nyílt titok, hogy Tessa valóban Nicholson lánya. Azonban sokakat megdöbbentett, hogy a fénykorában igencsak szabadosan élő, orgiákat tartó filmcsillagnak – akinek három törvényes és két balkézről született gyermeke volt eddig – még egy „botlása” volt.

– Anyám pincérnő volt, amikor 1994-ben Jack Nicholsonnal összejött. Eltöltöttek egy forró éjszakát, így fogantam meg én – vallotta be Tessa Gourin. – Sosem akart elismerni a nyilvánosság előtt a lányaként, ezért anyám már kislány korom óta azt mondta nekem: ne áruljam el senkinek, hogy híres apukám van.

Jack Nicholsonnak három törvényes gyermeke van. A volt feleségével, Sandra Knighttal született egy lánya, a most 59 éves Jennifer. Majd a korábbi barátnője, Rebecca Broussard is megajándékozta egy lánnyal és fiúval, Lorraine 32, Ray 30 esztendős. Két párkapcsolaton kívüli csemetéje is világra jött: Caleb Goddard 53, Honey Hollman pedig 41 éves. Őket csak hosszas huzavona után ismerte el sajátjainak a színész.

Érthetően nehezen dolgozta fel tehát Tessa, hogy amíg a féltestvéreit vállalta a mozicsillag, addig róla tudomást sem akart venni.

– Elég sz.r lapokat kaptam az élettől, egyedülálló anya nevelt fel, apám pedig közölte vele: látni sem akar és beszélni sem szeretne velem – folytatta drámai erejű nyilatkozatát a lány. – Ezt is nehezen dolgoztam fel, de amikor a színészettel próbálkoztam, még rosszabbul esett, hogy a hírességek gyerekei simán bejutottak meghallgatásokra és szerepeket kaptak, engem viszont ebben sem támogatott az apám. Állítólag a magániskolai tandíjamat ő fizette, de ebben sem vagyok biztos. Szerintem le sem sz.rt engem. Ennél nagyobb trauma nem érhet egy gyereket, de tudom, nekem ez jutott.

Jack Nicholson nem reagált az ügyben.