Kiss Ramóna újra férjhez megy
2019-08-22  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Kiss Ramóna és Lékai Máté belejött az esküvőzésbe: harmadszor is összeházasodnak.

Kiss Ramona

Kiss Ramónáék esküvője körül elég nagy volt a bonyodalom. A műsorvezetőnő eleinte nem nagyon figyelt a részletekre, amivel eléggé kiakasztotta az esküvőszervezőt - egy dologhoz ragaszkodott csupán, hogy Szigligeten keljenek egybe Mátéval. Ki is nézték a helyszínt és nekiláttak a szervezkedésnek, miközben várták, hogy megszülessen közös gyermekük, Noé. Néhány hét múlva azonban kiderült, a hely adottságai nem megfelelőek, és mivel túl közeli volt már az időpont ahhoz, hogy máshova szervezzék az esküvőt, úgy döntöttek, lemondják az egészet.

Kiss Ramona

"Két nap múlva jött egy érzés mindkettőnknek: miután tavaly is elhalasztottuk az esküvőt, ha idén is megtennénk, rossz ómen lenne. Ezért elhatároztuk, elengedjük a klasszikus keretek közé szorított esküvőt, és szervezünk egy jó kis lagzit" – mesélte Rami a a Borsnak. A műsorvezetőnő profi szervezőt bízott meg, aki eléggé aggódott az időszűke miatt, és többször meg is jegyezte, hogy a műsorvezetőnőt és kedvesét nem is igazán érdekli az esküvő. Ez persze később változott: Rami azt mondja, akkor tört felszínre benne az igazi menyasszony, amikor elkezdett esküvői ruhákat próbálni, illetve felkerült rá a fátyol. A legtöbb hagyománnyal egyébként nem törődött a lagzin, párjával csak egy dolgot tartottak be: az esküvő előtti éjszaka külön aludtak.

Kiss Ramona

"Végül annyira be­le­jöttünk az esküvőzésbe, hogy har­madszorra is össze fogunk há­zasodni: az első a polgári szertar­tás volt Nemesvámoson a két ta­nuval – ők a testvéreink voltak –, a második a jó kis lagzi a családdal és a barátokkal Budapesten, és lesz majd a Balatonon egy meghitt templomi esküvő is" - mesélte a lapnak.

Kiss Ramona

Forrás: Blikk