Király Viktorék első házassági évfordulójukat ünnepelték
2020-12-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egy évvel ezelőtt pecsételte meg házassággal kapcsolatát Király Viktor! A Megasztárból megismert énekes tavaly december 14-én kötötte össze hivatalosan is életét szerelmével, Virág Anitával, mely nagy nap alkalmából mindketten meglepték követőtáborukat az Instagram-oldalon néhány romantikus esküvői fotóval. Bár a veszélyes koronavírus-járvány miatt hozott korlátozó intézkedések miatt nem csaphattak nagy bulit a különleges évforduló alkalmából, a Hatoslottó-sorsolás vonzó háziasszonya leszögezte, amint lehet, bepótolják az ünneplést.

„Ma egy éve, Babám! Tudom, hogy sok nehézség volt 2020-ban, de itt vagyunk, bölcsebbek lettünk! Szülők lettünk! És én a világ legboldogabb apa/férje lettem! Imádom ezt a képet, mert veled teljes az életem! Legyél örökre a partnerem! Szeretlek!” – írta a romantikus fotóhoz Király Viktor, akinek idén májusban az első gyermeke, Kolen is megszületett.

Az évfordulóról az énekes felesége, Anita sem feledkezett meg, a közösségi oldalán ezeket a gondolatokat szánta imádott férjének:

„Ma 1 éve vagyok büszke és a legboldogabb feleség, azóta pedig édesanya. Ennél többet nem is tudnék kérni!!! Mondanám, hogy elviszlek egy »nyaralásra-telelésre«, de nem lehet, vagy elviszek egy ebédre, de azt sem, vagy meghívlak kàvéra a cityben, de azt sem. Marad a jól bevált tv-nézéses program, és rendelünk egy pizzát. Mindent bepótolunk” – írta a fiatal anyuka a mosolygós képekhez.

Forrás: Blikk