Király Viktor szerelemről vallott
2017-08-19  /  Szerző:   /   Szerelem Az évek óta az Egyesült Államok és Magyarország közt ingázó Király Viktor az egész nyarat itthon töltötte, ráadásul egyelőre úgy tűnik, hogy ősszel sem utazik vissza a tengeren túlra. Az énekes zenei karrierjéről, párkapcsolatáról és családjáról mesélt a Blikknek.- Tavasszal szakított volt kedvesével. Mostanában többen látták egy csinos barna hölggyel. Foglalt a szíve?

- Egyelőre pihentetem a szívem, nincs most barátnőm. Akivel láthattak az egy New York-i barátom, akivel kimentünk a Sziget Fesztiválra. Három éve vagyunk barátok, és nagyon szeretjük egymás társaságát. Sokat beszélgetünk, imádunk együtt bulizni, de ebben a kapcsolatban semmi több nincs, bármennyire is annak tűnik.

- Mikor utazik vissza Amerikába?

- Néhány nap múlva meglátogat a testvérem, és hozza a unokaöcsémet is. Alig várom már, hogy együtt legyen a család, szerencsére a nyár hátralévő részében itt lesznek. Ők visszamennek, én azonban itthon maradok, és most itt építem a zenei karrierem. Rengetek munka vár rám ősszel.

- Milyen tervei vannak az évre?

- December 22-én egy koncerttel készülök a közönségnek, de addig is zenéket, dalokat írok, és klipet is forgatok majd hamarosan. Most azt érzem, itthon kell kiteljesednem, ráadásul kaptam néhány felkérést is, de ezekről még nem beszélhetek.Forrás: Blikk