Király Viktor lemaradt a nyaralásáról
2023-06-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagyobb lehet a baj Király Viktoréknál, mint azt bárki is gondolta volna. Az énekes és felesége, Király-Virág Anita a jelek szerint olyannyira külön utakon járnak, hogy kisfiuk, a hároméves Kolen első repülőútjára csak az anyuka ment el a gyermekkel. Mindeközben úgy tűnik, Viktor Magyarországon maradt, ami azért is aggasztó, mert idén márciusban még arról beszélt az RTL Reggeli című műsorában, hogy házassági válsága ellenére feleségével, Anitával közösen készülnek arra, hogy kisfiukat, a hároméves Kolent elvigyék élete első repülős nyaralására.

A Megasztár negyedik szériájának győztese úgy tervezte, hogy mindenképp hármasban utaznak.

– Eljön az ideje, hamarosan kitaláljuk, hova. Én nem szeretnék messzire menni, Debrecenig is lehet repülni – viccelődött akkor, majd komolyabbra fordította a szót és boldogan újságolta a közös vakációval kapcsolatos terveiket. – Valamit megoldunk, valamiféle utazást, de most nem is az a fontos, hanem az, hogy ovit keresünk. Ráhagytam a feleségemre, annyit mondtam neki, hogy kéttannyelvű legyen, mert az fontos.

A közös utazásból azonban a jelek szerint semmi nem lett; Anita a napokban valóban repülőre ült Kolennel, de Viktor nem tartott velük. Az Instagramon 24 órán át elérhető történetei és a megosztott fotói alapján míg anya és fia Ciprus egyik homokos tengerpartján vakációznak, addig úgy tűnik, az énekes itthon, Magyarországon maradt. Hétfőn kollégájáról, Azariah-ról osztott meg videót, amin jól látszik, hogy az asztali számítógépe előtt ül, másnap pedig megmutatta a rajongóinak, honnan rendelt ételt magának.

Hogy az egykor tökéletesnek tűnő házassággal gondok vannak, már több mint fél éve nyilvánvaló, ezt maga az énekes is elismerte. Ahogy az is kiderült, hogy Anita a kisfiukkal rég elköltözött a közös családi otthonból.

– Bármi is van közöttünk, Anita fontos számomra – vallotta be idén márciusban a Blikknek Viktor, aki akkor még küzdött azért, hogy rendbe tudja hozni a házasságát. – Továbbra is próbálunk dolgozni azon, hogy megmentsük a házasságunkat, de tény, hogy vannak nehézségeink. A kisfiunk miatt azonban továbbra is sokat vagyunk együtt családként, a napokban például hármasban voltunk játszóházban. Többet nem szeretnék mondani, mert Anitával abban maradtunk, hogy csendben akarjuk ezt intézni.

A jelek szerint azonban a békülési folyamat egyelőre nem járt sikerrel; néhány hete az Instagramról is kikövették egymást, bár Anita akkor azt mondta, "kis technikai hibáról" van csupán szó, és hamar újra megjelentek egymás követési listájában.

Hasonló bejegyzések