Király Viktor Amerikába költözik?!
2023-09-19  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Király Viktor elárulta, hogy gyakran megkérdezik tőle azt, hogy nem akarna-e Amerikában befutni. Az énekes elárulta, miért nem költözne ki.

Király Viktor a közeljövőben feltehetően hivatalosan is elválik gyermeke anyjától, Anitától, akivel már közel egy éve nem élnek egy fedél alatt. Úgy tűnik, nincs visszaút, hiába próbálták megmenteni a házasságukat, végül elengedték egymás kezét. Az előadó nem tagadja, hogy a kemény időszak miatt nem figyelt oda a testére és a rendszeres mozgásra, ami meg is látszik rajta.

„Ez előfordul, amikor az ember átmegy nehéz időszakokon és másra figyel, nem magára. Egy ilyen nehéz időszakon megyek keresztül már egy éve, most kezdek kijönni belőle. Ennyi” – nyilatkozta korábban. Most az egy napig megtekinthető Instagram-történetében a követői kérdéseire válaszolt, többek között arra, hogy a tehetségét miért nem kamatoztatja Amerikában inkább.

„Sokszor megkapom ezt a kérdést, hogy miért nem próbálkozok visszaköltözni Amerikába, hogy ott csináljam ugyanezt. Voltam 2015-ben a Voice-ban, ami nem arról szólt, hogy ott éljek, csak meg akartam próbáltatni magamat egy ilyen versenyen. Az az igazság, hogy szerintem a mai modern világban már igazából tökmindegy, hogy hol él az ember. Sikeres, vagy nem sikeres, bárhol él a világban, rengeteg példa van arra, hogy nem kifejezetten az számít, hogy milyen földrajzi lokációja van az embernek. Abban hiszek, hogy bárhol lehet jókat csinálni, és bárhol lehet sz*rokat csinálni, nem attól függ, hogy hol élsz” – jelentette ki, majd arra is kitért, milyen büszke a testvérére, Király Lindára, amiért a Dancing with the Starsban szerepel.

„Szerintem nagyon jól fog táncolni. Az az igazság, hogy Linda mindig képes meglepni engem pozitív értelemben, mindig elcsodálkozom, hogy mennyire kitartó, szorgalmas és mennyi erő van benne! Ezt az Ázsia Expresszben is megtapasztaltam. Bízom benne, hogy jól fog szerepelni, mint általában, egyébként is tök jó a mozgása!” – lelkesedett Viktor.