Kiderült, milyen ajándékot kap házassági évfordulójára Oszter Sándor a feleségétől
2020-11-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Oszter Sándor ma is olyan, mint egy filmbéli hősszerelmes, ám bármilyen meglepő, 43 éve ő kap a feleségétől, Donatella Failoni zongoraművésznőtől vörös rózsát a házassági évfordulójukon.

 

Nem titok, hogy Osztert és nejét az egymásnak meghagyott szabadság és a humor köti össze. Nemrég a diósjenői birtokon gyertyafényes vacsorával ünnepelték a 43. házassági évfordulójukat – mégis másképp, mint mások. Oszteréknél ugyanis a feleség adja a szerelem vörös rózsáját a párjának!

– Én vagyok szerintem az egyetlen férj, akit ezen az évfordulón a felesége lep meg vörös rózsával – mondta magabiztosan Oszter a Blikknek.

 

Hogy mi az oka a szerepcserének? Nem más, mint a férjek szokásos feledékenysége.

– Az első házassági évfordulónkon kérdeztem Sándort, tudja-e, milyen nap van. Mire rávágta, szerda! Úgyhogy szépen lementem a virágboltba, majd vettem neki egy szál vörös rózsát, hogy figyelmeztessem – árulta el a zongoraművésznő, aki ettől kezdve minden esztendőben annyi szál rózsával köszöntötte a párját, ahány éve kimondták a boldogító igent.

– A 25. évben olyan sokat fizettem a virágüzletben, hogy attól kezdve csak egy szál rózsát kap. Amikor Japánban koncerteztem a házassági évfordulónkon, a világ másik feléről is elintéztem, hogy Sándorhoz eljusson az ajándék – mesélte Donatella, aki azt is elárulta, hogy idén a jeles nap reggelén mit mondott neki egy hitvesi csók kíséretében a Kossuth-díjas színész: „Köszönöm, drágám, hogy kibírtalak 43 évig!”

Forrás: Blikk