Kiderült, miért nem vállal újabb gyermeket Kökény Attila és felesége
2020-02-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kökény Attila (44) volt az Álarcos énekes legutóbbi leleplezettje, akinek olyan jól sikerült titkolnia kilétét, hogy az RTL Klub show-jának nyomozói sem jöttek rá, kit látnak a színpadon. Pedig az énekes több nyomot is elrejtett a kisfilmjében, például hogy minden forgatás vagy koncert után azonnal rohan haza élete szerelméhez.Kökény és felesége, Aranka 22 éve alkotnak egy párt, s bár van három csodálatos gyermekük, nemrégiben úgy döntöttek, újra babát vállalnak – ám az élet felülírta a terveiket.

– Még fiatalok vagyunk és rengeteg szeretet van bennünk, a gyerekek viszont már nagyok, nem igénylik ezt a szeretgetést. Hosszú ideig gondolkoztunk, tényleg belevágjunk-e, és amikor végre eldöntöttük, hogy igen, akkor már csak az volt hátra, hogy mindezt a gyerekekkel is megosszuk – mesélte a Blikknek Kökény Attila.Az énekes picit tartott attól, hogy a gyermekei miként fogadják a tervüket, ám végül minden máshogy alakult. 

– A kislányom, Aranka megelőzött minket: elmondta, gyermeket vár. A feleségemmel úgy gondoltuk, ez egyfajta jel, és elég egy kisbaba a családba. Ha a lányunk nem lett volna terhes, valószínűleg nemsokára négyszeres apuka lennék, ehelyett boldogan unokázom nagypapaként – újságolta mosolyogva Attila.

Kökény az RTL Klub új show-jának próbáiról is rohant haza, hogy januárban született unokájával, Medivel lehessen, vasárnaponként pedig az egész család próbálta kitalálni, szerepel-e az énekes a műsorban.

– Meglepődtek, hogy én voltam az Unikornis. A feleségem persze tudta, de úgy izgulta végig az adást, mintha nem tudná. Nálunk az Álarcos énekes családi program, Aranka szereti megnézni a műsorokat, amelyekben szerepelek – árulta el Kökény, megsúgva, koncertjeire viszont nem jár a felesége. – A rajongóim 98 százaléka nő, akikkel a színpadról kacérkodom, a koncert után fotózkodom, ahogy azt teszi egy előadó. A feleségemet viszont ez eléggé zavarta, ezért úgy döntöttünk, ezután nem jön, ne érezze magát kellemetlenül, és így nincs oka féltékenykedni.

Forrás: Blikk