Kiderült az igazság Vilmos herceg szeretőjéről
2019-06-14  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Hónapok óta arról cikkeznek a lapok, hogy Vilmos megcsalta Katalint egy Rose Hanbury nevű nővel, aki a közös barátjuk. Az állítólagos szerető alig pár kilométerre lakik a hercegi pár Anmer Hall-i birtokától és ugyanazokban a társasági körökben mozog, mint ők. Amióta kirobbant a botrány, igyekeznek nem mutatkozni együtt - írja a Cosmopolitan.

Vilmos herceg

Amikor Katalin először hallott férje hűtlenségéről, azonnal megkérdezte tőle, igaz-e. Erre Vilmos csak nevetett és azt mondta, kitaláció. Aztán arról szóltak a pletykák, hogy Harry berágott a tesójára, amiért szeretőt tart. A megcsalás tette tönkre a gyerekkorukat, nem akarja, hogy György, Sarolta és Lajos ugyanazon menjen keresztül, amin ők.

Vilmos herceg

A legfrissebb hírek szerint a fentiekből semmi nem igaz. Eredetileg Vilmos, Katalin és Rose is perelni akart, de mivel egyik lap sem tudott bizonyítékokat felmutatni, úgy döntöttek, inkább úgy tesznek, mintha semmi nem történt volna. Ezt támasztja alá az is, hogy Katalin hercegné nemrég részt vett egy olyan eseményen, amelyen Rose szintén jelen volt. Nem készültek közös képek, nem csevegtek, nem akarták magukat kínos helyzetbe hozni. Ezzel azt üzenték, hogy nem neheztelnek egymásra. Valószínű, hogy Vilmos nem tett semmi rosszat.

Vilmos herceg

Forrás: Blikk