Kékesi Gábornak nem volt még tartós párkapcsolata
2024-06-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Kékesi Gábornak a hivatása az első számú szerelme, a magánéletében viszont eddig elkerülték a hosszabb távú kapcsolatok.

Kékesi Gábor a Story magazinnak elárulta, hogy annak idején a Színház- és Filmművészeti Főiskolára harmadik nekifutásra sem vették fel.

„Hazudnék, ha azt mondanám, ez nem ébreszt kételyeket az emberben az alkalmasságát illetően. De hamar túltettem magam rajtuk, annál is inkább, mert a Pesti Magyar Színiakadémián, ahol végeztem, Iglódi István lett az osztályfőnököm, aki kiváló mesterem volt” – mondta a színész, aki szerint az már sosem derül ki, mi lett volna, ha mégis felveszik. Bizonyára valamivel egyszerűbb dolga lett volna, hiszen megadatott volna az a stabil kapcsolati háló, aminek néha híján van.

Például tavaly biciklis futárként dolgoztam, mert annyira nem volt színházi munkám, és hát, ebben pillanatban sem vetnek fel a különféle szerepajánlatok

– mondta. Állítása szerint a hivatása az első számú szerelme, a magánéletében pedig elkerülték a hosszabb távú kapcsolatok.

„Nem volt még tartós párkapcsolatom, s nem is vagyok arról meggyőződve, hogy szeretnék ilyet, vagy alkalmas vagyok erre az életformára. Kicsit magamnak való vagyok, iszonyatosan igénylem az énidőt. Ugyanakkor, ha éppen olyan periódusom van, rengeteg időt töltök a barátaimmal, akikkel gyakran megyeik ide-oda. Ehhez a képlethez pedig nem egyszerű alkalmazkodni. Sokszor megfogalmazódott bennem, hogy én rövidtávfutó vagyok az élet minden területén” – vélekedett Kékesi, aki ennek megfelelően szingliként készül a közelgő negyvenedik születésnapjára is.

„Egyáltalán nem zavar a korom. Persze, a negyedik X előtt azért tart egy kisebb leltárt az ember. Talán mostanra sikerült elengednem azt a gyermekkori víziómat, miszerint lesz egy olyan életszakaszom, ahol vígan hátradőlhetek, és csak válogatnom kell a különféle munkák és megkeresések között. Valószínűleg ez nem jön el, és ezzel a gondolattal egyre inkább megbarátkoztam” – vallotta be a színész.