Kabát Péter párja dubaji esküvőről álmodik
2019-08-04  /  Szerző:   /   Szerelem Kabát Péter és szerelme, Adri kedvelt nyaralóhelye Dubaj, ami annyira a szívükhöz nőtt, hogy még azon is elgondolkoztak, hogy ott tartják meg az esküvőjüket.

Még 2015 szeptemberében kérte meg szerelme kezét Kabát Péter, öt csodás együtt töltött év után. A páros kedvenc üdülőhelye azóta a mesés Dubaj lett.

kabat-peter-es-roka-adrienne

Nemrégiben ismét meglátogatták a meseszép arab várost, hazaérkezésük után pedig elárulták azt is, miért mindig oda utaznak vissza.

„Dubaj kiszámítható úti cél, egyszerűen nem lehet vele hibázni. Az idő mindig jó, nyáron már túlságosan is. Napközben negyvenöt-ötven fok van, amit csak a medenceparton lehet kibírni, de mi imádjuk. Emellett az a luxus, ami a szállodákat, üzleteket jellemzi, nagyon imponál nekünk. Ha már utazunk, szeretjük megadni a módját” – árulta el Kabát Péter, majd azt is hozzátette: Adrienn egyik álma az, hogy Dubajban kössék össze az életüket, ez viszont lehetetlen, hiszen hatalmas lagzit szeretnének tartani.

„Adri álma a dubaji esküvő. Én is örömmel benne lennék, de mivel mindketten nagy lagzit akarunk, körülményes lenne megszervezni a szeretteink kireptetését. Arról meg szó sem lehet, hogy kettesben, a parton mondjuk ki a boldogító igent. Hatalmas bulira vágyunk, amit hosszú éveken keresztül emlegetnek majd. A tervek szerint Budapest mellett, egy kisebb településen esküszünk majd” – árulta el az egykori labdarúgó.

Forrás: Blikk