Julia Roberts küzd a házasságáért
2017-02-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Csak kevesen tudják, hogy mély hullámvölgyek nehezítik meg a lassan 15 éve tartó házasságát Daniel Moder operatőrrel. Nem rég pedig bekövetkezett az, amitől a legjobban félt: férje különköltözött a családtól.A párnak három gyermeke van, az ikerpár, Phinnaeus és Hazel, és öccsük, Henry. Nekik köszönhető, hogy a pár még kitart egymás mellett - írja a hot! magazin.

– Az utóbbi időben sok törés volt a kapcsolatukban, tavaly év végén pedig odáig vezettek a viták, hogy Danny elköltözött. Vett egy kis birtokot Malibun, igazi játékparadicsommá alakította ki, amit a gyerekek is imádnak - mondta egy barátja az InTouch magazinnak.Julia és Daniel között a legmarkánsabb vitát az okozza, hogy a színésznő a családfenntartó. Amit Julia nem is bán, de közben szeretné, hogy Danny mindent feláldozzon ezért és „háztartásbeliként” élne. A férfi azonban sokkal tehetségesebb annál, hogy ezt megtegye. Most egy kis szabadságot vett ki, mondta a család egyik barátja.

– Együtt vacsoráznak, a gyerekek miatt mindent megtesznek, de külön helyen térnek nyugovóra. Viszont szeretik egymást, és ha újra fel akarják éleszteni a tüzet, még biztos megmenthető a kapcsolatuk - tudta meg a hot! magazin.

Forrás: Blikk