Jolly és Suzy még nem egyeztek meg az anyagi kérdésekben
2022-07-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Jolly és volt felesége, Suzy házassága álomszerű volt, így mindenkit meglepett a hír, amikor bejelentették, hogy elválnak. Ez két éve történt, ám az anyagi kérdésekben még mindig nem tudtak megegyezni.

 

Az énekes és volt párja hivatalosan már két évvel ezelőtt elváltak, azonban a kapcsolatuk elmérgesedett, és nem jutottak megegyezésre a vagyoni kérdésekben. Jolly állítólag Suzy miatt kényszerült arra, hogy albérletben lakjon, ugyanis a nő nem akarja eladni az egykori lakásukat.

– Felháborítónak tartom, hogy egy harminc négyzetméteres garzonlakás 40 millióért van meghirdetve. Nevetséges. Volt feleségemmel anno volt egy megállapodásunk, hogy eladjuk a házat, és az árát elfelezzük, de nem igazán mutat hajlandóságot arra, hogy ez valaha is megtörténjen. Viszont nekem elegem lett az albérletből! Nem akarok havi háromszázezer forintot kidobni a semmire. Nekem szükségem van legalább 100 négyzetméterre. Kell nekem egy stúdió, próbaterem és nyilvánvalóan élőhelyre is szükségem van. De egyszerűen nem akarok elkölteni százmilliókat egy ilyenre.

Bármilyen sikeres is az ember, egyedül borzasztóan nehéz megteremteni ezeket a körülményeket. Nem beszélve arról, hogy semmi kedvem elkölteni valamire 80 millió forintot, ami két éve még csak 40-be került. Nonszensz ez az egész! – nyilatkozta elkeseredetten a Borsnak.

A lap megkereste a másik felet, Suzyt is, aki elismerte, hogy valóban nem született köztük megegyezés, viszont nem érti, hogy Jolly miért őt okolja a kialakult helyzet miatt. Számára az a legfontosabb, hogy közös gyermekük, a 10 éves Zsuzsika lelki világa ne sérüljön, akit a bíróság az énekesnőnél helyezett el.

– Valóban igaz, hogy még nem született meg köztünk a teljes vagyonmegosztási megállapodás, de az nem igaz, hogy én nem mutatok hajlandóságot a dolgok békés rendezésére. Többször is egyeztettünk már a kérdésben, de az én ajánlatom nem felelt meg Jollynak, ahogy nekem sem, amit ő tett. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy dűlőre fogunk jutni.

Nekem az a legfontosabb, hogy a kislányunk kis világa ne sérüljön, az ő jövője biztosítva legyen. Én kizárólag ezt tartom szem előtt, és ez így is marad – fejtette ki nézeteit Suzy.

Forrás: Blikk