Jennifer Lawrence menyasszörnyként viselkedett
2019-06-16  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Igencsak előtört a menyasszörny Jennifer Lawrence-ből, miután kiderült: senki sem tud elmenni a lánybúcsújára.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence nagyon a szívére vette, hogy senki sem ment el a lánybúcsújára. A 28 éves hollywoodi színésznő kezét idén februárban kérte meg Cooke Maroney galériaigazgató, kevesebb mint egy év randizás után.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, akit sokan csak Az éhezők viadala című filmből ismernek, nem gondolta, hogy szeretne majd lánybúcsút az esküvője előtt, ám mint kiderült, nagyon megbánta, hogy nem tervezett előre, ugyanis végül egyik barátnője sem tudott elmenni, noha azt hinné az ember, hogy egy olyan népszerű hollywoodi színésznő kedvéért bárki lemondaná a programját akár az utolsó pillanatban is.

„Úgy voltam vele, hogy nem akarok lánybúcsút, de az utolsó pillanatban úgy döntöttem, mégis szeretnék. Akkor már senkinek sem volt jó az időpont, mert későn találtam ki. Fogalmam sincs arról, miért, de sírni kezdtem. Azt hiszem, egyszerűen csak szánalmasnak éreztem magam” – mesélte egy podcastban Jennifer Lawrence, aki úgy véli: abban a pillanatban a menyasszörny tört elő belőle.

Jennifer aztán legjobb barátnőjével, Adele-lel bulizta ki magát egy titkos lánybúcsún még márciusban New Yorkban.

Forrás: Blikk