Janza Katára ismét rátalált a szerelem
2022-10-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Janza Kata bámulatos átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban, tizenöt kilótól szabadult meg. Új külseje miatt rengeteg bókot kap nőktől és férfiaktól egyaránt. Bár jólesnek neki a dicsérő szavak, különösebben nem foglalkozik az udvarlókkal. Nem véletlenül, értesülésünk szerint új férfi van az életében.

A színésznő remek formában van, amit a Duna december 3-án induló Csináljuk a fesztivált! című grandiózus show-műsorában is megcsodálhatnak a nézők.

– Csak annyit árulhatok el, hogy – a tavalyi évadhoz hasonlóan – idén is duettben éneklek majd, ezúttal Polyák Lilla oldalán. Nagyon örülök neki, hiszen összeszokott páros vagyunk, évek óta járjuk az országot az ABBA SHOW-val. Nem mellesleg nagyon jó barátnők is vagyunk, egymás lélegzetvételét is ismerjük már – mesélte Kata, aki a színpadon is sokkal energikusabb, amióta megszabadult plusz kilóitól.

– A pandémia ideje alatt volt időm enni, és amikor utána elkezdődött a munka, bizony szűkek voltak már rám a fellépőruháim, ami a színpadon is feszélyezett. Most viszont sokkal magabiztosabb is vagyok, bátrabban lépek ki a közönség elé, és jobban is bírom szuflával az előadást. A bulikban sem fáradok el, ha elmegyek mulatni – mondta a színésznő, akinek nem okoz gondot megtartani karcsú alakját.

– Azzal a módszerrel, amivel én lefogytam, egyszerű tartani a formámat. Bátran lehet mellette enni, így nem kell semmilyen finomságról sem lemondanom. Ki vagyok békülve a mostani formámmal, de azért nem bánnám, ha még úgy öt kiló lemenne jövő nyárig.

Kata már így is rengeteg bókot begyűjt a nőktől és a férfiaktól egyaránt. Jólesnek neki a dicsérő szavak, de nem tulajdonít nekik nagyobb jelentőséget. Úgy tudjuk, ennek komoly oka van: a tavalyi szakítása után új kapcsolata van kibontakozóban.

– Abszolút nyitott vagyok az ismerkedésre, én szeretek a boldogság állapotában lenni, és keresem is azt. Volna most is mit mesélnem a magánéletemről, de szeretném egyelőre megtartani magamnak. Majd akkor beszélek erről bővebben, ha már úgy érzem, kikívánkozik belőlem. Ennek még nem jött el az ideje – fogalmazott sejtelmesen.