Jakupcsek Gabriella férje megcsalásáról vallot
2017-06-22  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Jakupcsek Gabriellát sok nő megirigyelhette. A nézők szemében egy öntudatos, céltudattal rendelkező határozott nő, aki azon kívül, hogy karrierjében sikeres, családanyaként is helyt áll. Ám a felszín alatt ő is sebezhető. Önéletrajzi könyvében kendőzetlenül beszél életének olyan részleteiről is, amiket eddig nem osztott meg a nagyközönséggel.Jakupcsek elárulta, hogy neki se mindig könnyű megőrizni lelki egyensúlyát.

- Édesapám halála mellett az életem másik nagy traumáját a válásom jelentette. Ez az egyik legnagyobb kudarcom, kudarcunk (…) Az én esetemben például az első házasságomnak volt egy másfél-két éves időintervalluma, amelyet a nőiességemben nagyon méltatlanul éltem meg. Amikor az ember rájön, hogy megcsalják, akkor hiába véli úgy, hogy a riválisa nem ér fel hozzá (mert mindenki ezt érzi), eluralkodik a szívében a gyűlölet. Rémes, pusztító érzés! – írta a Megúszhatatlan című könyvében.

Mára átvészelte ezt az időszakot, feldolgozta a szakítást, sőt, még beszélő viszonyban is maradt exével. Az igaz szerelmet is megtalálta. Második férjével, akitől lánya született, boldog házasságban él.A műsorvezetőnő úgy gondolja, hogy minden okkal történik velünk, és mindenből lehet tanulni.

- Nem tussolom el a történetet, de nem szítom a tüzet, a társadalmi jelenségről viszont igenis beszélni kell, mert tudom, ez nem csak velem történik meg. Beszélnünk kell róla, hogy felszínre kerüljenek ezek a problémák, s a hozzáállásunkon szükséges változtatni, hogy elviselhetőbb legyen az élet - idézi a sztárt a Hot! magazin.

Forrás: Blikk