Jákob Zoltán szívéért harcolnak a fiatal nők
2023-10-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Jákob Zoltán személye sokféle nő számára vonzó, így nem csoda, hogy egy 20 éves lány is jelentkezett miatta A Nagy Ő műsorába. Natália elmondta, mi tetszik neki az üzletemberben.

Mint az tegnap kiderült, október 9-től rajtol el A Nagy Ő következő évada a milliárdos üzletember, Jákob Zoltán főszereplésével. A TV2 lerántotta a leplet arról a 17 hölgyről, akik szeretnék meghódítani az édesapa szívét, és akiknek az a céljuk, hogy együtt távozzanak a párkereső végén. Feltűnik köztük egy igencsak fiatal hölgy is Natália személyében, aki bár mindössze 20 éves, úgy gondolja, van esélye a 34 évvel idősebb Zolinál. Azt is elárulta, mi fogta meg elsőre.

Az fogott meg Zoliban, hogy nagylelkű, látszik, hogy nagyon intelligens, segítőkész és egy jó, vidám, humoros csávó! Hiszek abban, hogy van szerelem első látásra. Úgy szoktam elcsábítani egy pasit, hogy mélyen belenézek a szemébe, mosolygok és már odáig is van

– mondta a bemutatkozó videójában, hozzátéve: álomrandira New Yorkba menne és a naplementében helikopterezne. Natáliának egy hosszabb és egy rövidebb kapcsolata volt eddig, de most úgy érzi, megtalálhatja az igazit.

„Egy kapcsolatban fontos a bizalom, a férfi a karizmájától férfi, hogy hogyan viselkedik egy nővel, hogy nőként tudja-e kezelni” – szögezte le.