Jákob Zoltán és Erika között forrósodott a hangulat
2023-10-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Nagy Ő Erikáját eddig az egyik legesélyesebb versenyzőként tartották számon a villában, ám egy vizsgálat során elhidegültek egymástól Jákob Zoltánnal.

A Nagy Ő keddi adásában, melyet a Puncs.hu támogat, igencsak felforrósodott a hangulat, ugyanis kiderült, hogy van egy laboratóriumi szoba a turai kastélyban, a lányoknak pedig különféle modern vizsgálatokon kell átesniük, hogy Jákob Zoltán megbizonyosodjon arról, valóban illenek-e hozzá. Volt, aki a párkereső milliárdost pozitív értelemben lepte meg, akadt olyan is, akivel kapcsolatban beigazolódtak a félelmei.

Zoli nem rejtette véka alá, hogy Erika eredményeire volt a legkíváncsibb, hiszen vele randizott először kettesben és mutatta meg neki a luxuslakását is. A szelídnek tűnő szépség a randevún meglepte a nagy Ő-t, ugyanis szóba kerültek a szerepjátékok, s a bájos külső és vadóc belső közötti ellentét Jákob Zoltán is összezavarta. Ezért külön felszólította a szakembert, hogy figyeljen oda Erika reakcióira a vizsgálat során.

„Nagyon koncentráljon a műszered! Ő egyszerre egy visszafogott, szemérmes szűzlány, ugyanakkor egy vad, nagyon nagy szexuális kisugárzással rendelkező, igazi macska. Ezt a kettőt én nem tudom összerakni egybe” – vallotta be a Crystal Nails tulajdonosa.

Erika egyébként két, nagyon fontos kérdésben is őszintének bizonyult: beismerte, hogy nagyon fontos számára a pénz, illetve kiugró eredményt mutatott a műszer, amikor Zoli fényképe villant fel a monitoron. Végül egy hőkamera segítségével nézték meg, mekkora a szexuális vonzalom és feszültség Zoli és a lányok között. Erika is bikiniben töltött el Zolival kettesben némi időt, de nem úgy sültek el a dolgok, ahogy tervezte.

„A hangulatot fel kellett volna forrósítani, de ehelyett elég fagyossá vált. Azt láttam, hogy ő sem szabadult fel a társaságomban és nekem sem sikerült” – ecsetelte letörten. A lány egy igen érdekes témát hozott fel Zolinak:

– Van még egy dolog, amit nem tisztáztunk a szerepjátékokkal kapcsolatban. Utaltam arra, hogy az olyan férfiak, mint te, akik vezető pozícióban vannak, szeretik, ha más szituációban inkább alárendeltek... – kezdett bele a pikáns gondolatmenetbe, de Zoli közbevágott:

– Én nem parancsolgatok senkinek. Nekem kollégáim vannak, nem dolgozóim, és mindent megbeszélek velük. Így nem igénylem, azt, hogy bármit visszakapjak… – jött a nem várt válasz a milliárdostól, aki felidézte az esetet.

– Az a helyzet, hogy Erika esetében már azon a bizonyos randin is sejtettem, hogy kicsit mást tartunk izgalmasnak a négy fal között, ha nem is írtam nagyon körbe. Aztán a vizsgálat során egyértelművé vált, hogy berakott engem egy skatulyába, vagyis sztereotípiák alapján ítélt meg engem. Nem hibáztatom érte, hiszen pontosan tudom, mire utalt a szavaival, de én nagyon nem olyan vagyok, mint azok a vezetők, akiket említett. Ez volt az oka annak, hogy a hőkamera fagypontot mutatott nálam és nála is – magyarázta Zoli.