Ilyen volt Nyári Diáék
2020-08-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Néhány nappal ezelőtt férjhez ment a Barátok közt sztárja, Nyári Dia, aki most néhány fotót is megosztott közösségi oldalán a nagy napról.

"Az hogy mi nagy napunk egy életre szóló élmény marad, nemcsak nekünk, hanem azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a vendégeink számára is, az 100 százalékban a Partyssimo zenekar érdeme" - kezdte bejegyzését Nyári Dia, aki néhány nappal ezelőtt mondta ki a boldogító igent kisfia édesapjának, Kovács Dánielnek.

A 26 éves színésznő szerint utólag van olyan terület, ahol más szolgáltatót választana az esküvőre, és van, amire nem költene ennyit. "De egy biztos, kb. minden mindegy, ha jó a buli és az emberek jól érzik magukat" - írta Nyári, aki minden esküvő előtt állónak szívből ajánlotta a Partyssimót, akiket, mint írta, haza sem akartak engedni a lagziról.

"Az már csak a non plus ultra, hogy befogadtak egy szám erejéig a zenekarukba, és meglephettem Danit egy dallal" - írta az újdonsült feleség, aki nemrégiben arról is nyilatkozott, hogy párjával nagy családról álmodoznak, ezért tervben van, hogy Zétényt megajándékozzák egy vagy több kistesóval.

Forrás: Blikk.hu